YES TO SHIPPING FORUM 2018

1783

YES TO SHIPPING FORUM 2018  @  Posidonia 2018

Σε συνέχεια της επιτυχημένης διοργάνωσης του YES to Shipping Forum 2016 στα Ποσειδώνια, το οποίο προσέλκυσε 1,300 συμμετέχοντες από 200 εταιρείες και 60 Πανεπιστήμια με χαρά σας προσκαλούμε στο ΥΕS to Shipping Forum 2018 το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, 10.00 – 17.00 στο Posidonia Conference Hall, Metropolitan Expo στα πλαίσια των Ποσειδωνίων 2018.

Ακόμα, θα έχετε τη δυνατότητα, πριν από την επίσημη έναρξη του συνεδρίου, να επιλεξετε αν θα συμμετέχετε είτε στις ομάδες που θα λάβουν μέρος στην οραγνωμένη ξενάγηση (10.00 -12.30) που θα πραγματοποιηθεί σε περίπτερα της έκθεσης όπου εκπρόσωποι των Εταιρειών θα σας μιλήσουν για τις δραστηριότητες της κάθε Εταιρείας, είτε στο πάνελ που θα πραγματοποιηθεί στο Conference Hall (10.30 -12.30) και θα έχει θέμα τα logistics.

Την επίσημη έναρξη του Forum θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Ένωσης Eλλήνων Εφοπλιστών, κύριος Θεόδωρος Βενιάμης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Forum μπορείς να βρεις εδώ.

Τη ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή σας μπορείτε να επιβεβαιώσετε εδώ.

 


 

YES FORUM PRE-NETWORKING EVENT 2018

Λίγο πριν την έναρξη των Ποσειδωνίων σας προσκαλούμε σε ένα pre-networking event  όπου θα γίνει η παρουσίαση του προγράμματος του YES to Shipping Forum και όχι μόνο. θα έχετε την ευκαιρεία να ξεναγηθείτε στο πλωτό μουσείο και να μάθετε περισσότερα για την ιστορία του!!!

Πότε; Τρίτη 22 Μαϊου 2018 | 18:00 – 20:00
Που;  Πλωτό Μουσείο HELLAS LIBERTY ( Πύλη Ε2 – Λιμένας Πειραιά)
Ομιλητές:
Η Ιστορία του SS Hellas Liberty: Capt. Ευάγγελος Κούζιλος, Πρόεδρος – Ομίλου Φίλων Liberty
Από το πλοίο στο γραφείο:
Γιώργος Ξηραδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος, XRTC Business Consultants Ltd. και Πρόεδρος του Propeller Club (Port of Piraeus)
Capt. Γιώργος Τσουρής, Πρόεδρος – Chios Marine Club & Ops. Manager, DPA/CSO – BLUE PLANET SHIPPING S.A.
Capt. Δημήτρης Ασλάνογλου,Training Manager  – Eletson Corporation

Εμμανουήλ Βορδώνης, Πρόεδρος Poseidonion Grand Hotel – Ex-Executive Director, Thenamaris

Μέλη του advisory board και στελέχη της ναυτιλίας θα βρίσκονται εκεί, για να τοποθετηθούν σχετικά με θέματα που αφορούν τη ναυτιλία και τους νέους αλλα και να δεχθούν τις ερωτήσεις σας.

Τη ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή σας μπορείτε να επιβεβαιώσετε εδώ.!

YES FORUM ΕΡΕΥΝΑ

Θα θέλαμε επίσης να σας προσκαλέσουμε να λάβετε μέρος στην έρευνα που διοργανώνεται από την Ομάδα του YES Forum με την αρωγή της εταιρείας ερευνών Focus Bari, τα αποτελέσματα της οποίας θα παρουσιαστούν στο ετήσιο Συνέδριό μας «YES to Shipping Forum 2018»

Σκοπός της έρευνας αυτής είναι να δοθεί η δυνατότητα στους νέους να αντιληφθούν ποια χαρακτηριστικά γνωρίσματα προσδοκά η ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα από τη νέα γενιά επαγγελματιών προκειμένου να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί και η ναυτιλία να αποτελέσει μία απόλυτα συνειδητή επιλογή. Τα αποτελέσματα που θα προκύψουν θα συγκριθούν με τα αποτελέσματα της αντίστοιχης έρευνας στην οποία θα πάρουν μέρος οι συμμετέχοντες στο Συνέδριο, ώστε να είναι εφικτή η αντιπαραβολή της προσφοράς και της ζήτησης στον χώρο της ναυτιλίας.

Την έρευνα μπορείτε να συμπληρώσετε μέχρι την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 εδώ .

Ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε να σας καλωσορίσουμε στις δράσεις μας!

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του YES Forum
Email:info@yes-forum.com
Tel:+302106234000