#REMAX
Αρχική Ενημέρωση υποψηφίων φοιτητών / φοιτητριών

Ενημέρωση υποψηφίων φοιτητών / φοιτητριών

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κάθε χρόνο, σε όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους, υλοποιεί πρωτοβουλία ενημέρωσης των μαθητών και μαθητριών της Α΄, Β΄ και Γ΄Λυκείου όσον αφορά στην εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία αφορά αποκλειστικά στα επιστημονικά αντικείμενα τα οποία υπηρετεί και προσφέρει το Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο σύνολο των δέκα προπτυχιακών του τμημάτων.

Ταυτόχρονα, την περίοδο συμπλήρωσης του μηχανογραφικού δελτίου, το Γραφείο Διασύνδεσης παρέχει πληροφόρηση και απαντά στα ερωτήματα των υποψηφίων φοιτητών και φοιτητριών κατά τις ώρες 11.00 – 14.00, Δευτέρα έως Παρασκευή.

Η παραπάνω δράση είναι μια πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Πειραιώς και εντάσσεται στο πλαίσιο της καινοτομίας και της κοινωνικής προσφοράς του Πανεπιστημίου προς τους/τις υποψήφιους/ες νέους/νέες επιστήμονες.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Διασύνδεσης για τη συγκεκριμένη δράση στις τηλεφωνικές γραμμές: 2104142565, 2534, 2535 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: careeroffice@unipi.gr.

Latest News

SPECIAL SCIENTIST FOR RESEARCH – RESEARCH ENGINEER – KIOS

ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

JUNIOR IT OFFICER – TSAKOS SHIPPING AND TRADING S.A.

LINUX ADMINISTRATOR (M/F/D) – DTS

FOLLOW US

1,452ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
49ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής