PRAKTIKER HELLAS ΑΕ
ΑΠΟ 28-11-2022 ΜΕΧΡΙ 02-12-2022 | 10:00 Π.Μ - 5:00 M.M

ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Καραολή & Δημητρίου 80, Πειραιάς 185 34)

PRAKTIKER HELLAS ΑΕ


Λίγα λόγια για εμάς

Είμαστε το Νo. 1 Ελληνικό Δίκτυο καταστημάτων DIY & Home Improvement, που εκπαιδεύει τους καταναλωτές στη φιλοσοφία «Do it Φτιάξ’ το μόνος σου» (Do-it-Yourself) από το 1991. Με μία πορεία περίπου 30 χρόνων, έχουμε εξελίξει το δίκτυό μας σε one-stop-shop για είδη σπιτιού και κήπου, προσφέροντας σε όλους τους πελάτες μας αγοραστικές εμπειρίες κορυφής. Με την ομάδα των 1.600 εργαζομένων μας, το ταχέως αναπτυσσόμενο e-shop, το εξειδικευμένο τμήμα b2b και το πανελλαδικό δίκτυο 16 καταστημάτων μας, συνολικής έκτασης 100.000 τ.μ., εργαζόμαστε καθημερινά για να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις με 50.000 προϊόντα σε περισσότερους από 6.000.000 πελάτες μας ετησίως. 

 

Μέλος του Ομίλου Fairfax 

Από τον Απρίλιο του 2014, αποτελούμε μέλος του κορυφαίου καναδικού ομίλου Fairfax Financial Holdings Limited, που από το 1985 είναι γνωστός για το σημαντικό του ιστορικό επιτυχημένων επενδύσεων σε διεθνείς εταιρίες με ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης καθώς και για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη εταιρικών αξιών. 

 

Ο Σκοπός μας 

Με σκοπό οι πελάτες μας να απολαμβάνουν άριστη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, θέτουμε ως προτεραιότητά μας τις ξεχωριστές τους ανάγκες και εξελισσόμαστε καθημερινά, αναβαθμίζοντας διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας μας έως και σήμερα, επενδύουμε στην εκπαίδευση των πελατών μας μέσα από διαδραστικά προγράμματα όπως workshops και επιδείξεις προϊόντων, συστήνοντάς τους νέα προϊόντα και έξυπνες λύσεις για κάθε μικρή ή μεγάλη αλλαγή στον χώρο τους. 

Στην κατεύθυνση αυτή, από το 2018 προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες και απόλυτα προσωποποιημένες λύσεις για το σπίτι και τον κήπο μέσα από τις υπηρεσίες μας Interior, Garden και Clima Experts, αναλαμβάνοντας τη μελέτη κάθε οικιακού και επαγγελματικού χώρου. 

 

Η ανάπτυξή μας 

Με κινητήριο δύναμη τους ανθρώπους μας, εξελισσόμαστε διαρκώς, σε κάθε επίπεδο της λειτουργίας μας. Στο πλαίσιο αυτό, επενδύουμε συνεχώς στην εκπαίδευση των εργαζομένων μας, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη στρατηγικό, επενδυτικό πλάνο εφαρμογής της σύγχρονης ταυτότητας Praktiker σε όλο τον οργανισμό, με αναβάθμιση των συστημάτων μας και ανακαίνιση των υπαρχόντων καταστημάτων μας, καθώς και πλάνο επέκτασης με νέα καταστήματα, στην Αττική αλλά και στην περιφέρεια. 

 

Φροντίζουμε με πράξεις 

Μέσα από δράσεις με κοινωνικό και περιβαλλοντικό πρόσημο, αναπτύσσουμε προγράμματα εταιρικής υπευθυνότητας που επιδρούν ουσιαστικά στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για εμάς και τις επόμενες γενιές. Με ενδεικτικές πρωτοβουλίες, όπως «Οι Μάστορες της Πόλης μας», παίρνουμε θέση καθημερινά σε κοινωνικές ανάγκες, με τη φροντίδα δημόσιων χώρων και πολλαπλών κοινωνικών δομών πανελλαδικά. 

 

Συνεχίζουμε τη δυναμική μας παρουσία και πορεία στην ελληνική αγορά, επιδιώκοντας τη συνεχή υποστήριξη των ανθρώπων μας, την αυξανόμενη εμπιστοσύνη των πελατών μας, την οικονομική και κοινωνική μας συνεισφορά και την εδραίωση μας ως εργοδότης πρώτης επιλογής.


Ημέρα που θα συμμετέχη η εταιρεία:

Δευτέρα 28/11/2022

Στελέχη που θα συμμετέχουν ως εκπρόσωποι της εταιρείας:

ΨΩΜΑΤΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΝΑΤΣΗ ΑΝΝΑ

Αναζήτηση υποψηφίων απο τα παρακάτω τμήματα:

ΌΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Θέσεις Εργασίας

Θέση Εργασίας: Call Center Agent

Θέση Εργασίας: Θέσεις Πρακτικής Άσκησης στο E-commerce (web content)

Θέση Εργασίας: Purchasing Assistant

Θέση Εργασίας: Junior Accountant

Θέση Εργασίας: Θέσεις Πρακτικής Άσκησης στο Λογιστήριο

Θέση Εργασίας: IT Support Agent


https://www.praktiker.gr/

Επιλογη εταιρειας

Οδηγιες εγγραφης για τις Ημερες Σταδιοδρομιας


Ήδη εγγεγραμμένος Χρήστης ως Φοιτητής/Απόφοιτος στο E-Career

  • Συνδεθείτε στο σύστημα από εδώ.
  • Όταν συνδεθείτε μεταβαίνετε από το menu στο πάνω μέρος του site, πατώντας ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ -> ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ -> αναλόγως τη μέρα που θέλετε (π.χ. ΔΕΥΤΕΡΑ ή ΤΡΙΤΗ κτλ) , επιλέγετε τις εταιρείες που θέλετε να δείτε.

Νέος Χρήστης ως Φοιτητής/Απόφοιτος στο E-Career.

  • Πρέπει να κάνετε εγγραφή στο E-Career πατώντας εδώ και όταν ελεγχθείτε ότι είστε φοιτητής η απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς θα έχετε πρόσβαση για τη συμμετοχή στις Ημέρες Σταδιοδρομίας.
  • Συνδεθείτε στο σύστημα από εδώ.
  • Όταν συνδεθείτε μεταβαίνετε από το menu στο πάνω μέρος του site, πατώντας ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ -> ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ -> αναλόγως τη μέρα που θέλετε (π.χ. ΔΕΥΤΕΡΑ ή ΤΡΙΤΗ κτλ) , επιλέγετε τις εταιρείες που θέλετε να δείτε.

Πρoγραμμα Ημερες Σταδιοδρομιας 2024 Απo 28-11-2022 εως 02-12-2022


ΕΓΓΡΑΦΗ/ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤO E- CAREER

ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ

ΕΓΓΡΑΦΗ
ΣΥΝΔΕΣΗ

ΣΥΝΔΕΣΗ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΕΓΓΡΑΦΗ