IMERYS  GREECE S.A.
ΑΠΟ 28-11-2022 ΜΕΧΡΙ 02-12-2022 | 10:00 Π.Μ - 5:00 M.M

ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Καραολή & Δημητρίου 80, Πειραιάς 185 34)

IMERYS GREECE S.A.


Ο Όμιλος Imerys, με έδρα το Παρίσι, είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής βιομηχανικών ορυκτών στον κόσμο με σημαντική παρουσία σε πάνω από 50 χώρες σε 5 ηπείρους,  προσφέροντας απασχόληση σε περισσότερους από 17.800 εργαζομένους. 

Ως παραγωγός και προμηθευτής ορυκτών πρώτων υλών με ηγετική θέση παγκοσμίως, παρέχει στην μεταποιητική βιομηχανία, λειτουργικές λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας σε μεγάλο εύρος εφαρμογών και τομέων, ξεκινώντας από την βαριά βιομηχανία ατσαλιού και σιδήρου, την αυτοκινητοβιομηχανία, την κατασκευή, έως και την βιομηχανία παραγωγής καταναλωτικών αγαθών οπως καλλυντικά, φάρμακα και τρόφιμα. 

Η Imerys στην Ελλάδα κατεργάζεται τεσσάρων ειδών βιομηχανικά ορυκτά και μεταλλεύματα (μπεντονίτη, περλίτη, ανθρακικό ασβέστιο, βωξίτη), διαθέτει 21 επιφανειακά και υπόγεια μεταλλεία-ορυχεία, έξι εγκαταστάσεις κατεργασίας, συνεργάζεται με έξι λιμάνια φόρτωσης και εξάγει το  80% των προϊόντων της επενδύοντας κάθε χρόνο μεγάλο μέρος από τα κέρδη της.

Παράλληλα το 2019,  ο όμιλος Imerys αποφάσισε να αναδιοργανωσει τις χρηματοοικονομικές της υπηρεσίες δημιουργώντας στην Ελλάδα το πρώτο Shared Service Center (SSC), με στόχο την παροχή λογιστικών υπηρεσιών σε πολλαπλά νομικά πρόσωπα του ομίλου, σε 14 ευρωπαϊκές χώρες. Το SSC αποτελεί μια σημαντική διαρθρωτική αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας του ομίλου και υποστηρίζει τις «back-office» λογιστικές διαδικασίες: Γενική Λογιστική (Γενική Λογιστική), πληρωτέοι λογαριασμοί και λογαριασμοί εισπρακτεων σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου Imerys στην Ευρώπη. 

Γιατί να επιλέξεις την Imerys ;

Δραστηριοποιούμαστε σε ένα τεράστιο φάσμα αγορών, τοποθεσιών και λειτουργιών, συνδυάζοντας προκλήσεις στις επιχειρήσεις, τα ορυκτά και την τεχνολογία. Έχουμε ευκαιρίες εργασίας σε 230 τοποθεσίες σε περισσότερες από 50 χώρες. 

Θέτοντας ως προτεραιότητα τον άνθρωπο, προσφέρουμε ένα υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον που προωθεί την διαφορετικότητα και την ενσωμάτωση όπου ο καθένας μπορεί να συνειδητοποιήσει και να αναπτύξει τα αληθινά του ταλέντα.

Με ενεργή παρουσία λοιπόν σε όλο τον κόσμο, η διαφορετικότητα των ανθρώπων της Imerys αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα πλεονεκτήματά της. Στόχος μας είναι αγκαλιάσουμε αυτήν τη διαφορετικότητα και να διευκολύνουμε την ένταξη σε όλες τις διαστάσεις της, προκειμένου να αποτελούμε έναν ελκυστικό Όμιλο για ένα ποικιλόμορφο εργατικό δυναμικό, να προάγουμε ένα περιβάλλον καινοτομίας και δημιουργικότητας, να συνδράμουμε στην ενίσχυση της λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων και, με τον τρόπο αυτό, να προωθήσουμε μια φιλοσοφία υψηλής αποδοτικότητας.

 

 


Ημέρα που θα συμμετέχη η εταιρεία:

Δευτέρα 28/11/2022

Στελέχη που θα συμμετέχουν ως εκπρόσωποι της εταιρείας:

Βάσια Μαυροκέφαλου

Αναζήτηση υποψηφίων απο τα παρακάτω τμήματα:

Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης , Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων , Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής , Τμήμα Πληροφορικής

Θέσεις Εργασίας

https://www.imerys.com/

Επιλογη εταιρειας

Οδηγιες εγγραφης για τις Ημερες Σταδιοδρομιας


Ήδη εγγεγραμμένος Χρήστης ως Φοιτητής/Απόφοιτος στο E-Career

  • Συνδεθείτε στο σύστημα από εδώ.
  • Όταν συνδεθείτε μεταβαίνετε από το menu στο πάνω μέρος του site, πατώντας ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ -> ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ -> αναλόγως τη μέρα που θέλετε (π.χ. ΔΕΥΤΕΡΑ ή ΤΡΙΤΗ κτλ) , επιλέγετε τις εταιρείες που θέλετε να δείτε.

Νέος Χρήστης ως Φοιτητής/Απόφοιτος στο E-Career.

  • Πρέπει να κάνετε εγγραφή στο E-Career πατώντας εδώ και όταν ελεγχθείτε ότι είστε φοιτητής η απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς θα έχετε πρόσβαση για τη συμμετοχή στις Ημέρες Σταδιοδρομίας.
  • Συνδεθείτε στο σύστημα από εδώ.
  • Όταν συνδεθείτε μεταβαίνετε από το menu στο πάνω μέρος του site, πατώντας ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ -> ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ -> αναλόγως τη μέρα που θέλετε (π.χ. ΔΕΥΤΕΡΑ ή ΤΡΙΤΗ κτλ) , επιλέγετε τις εταιρείες που θέλετε να δείτε.

Πρoγραμμα Ημερες Σταδιοδρομιας 2024 Απo 28-11-2022 εως 02-12-2022


ΕΓΓΡΑΦΗ/ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤO E- CAREER

ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ

ΕΓΓΡΑΦΗ
ΣΥΝΔΕΣΗ

ΣΥΝΔΕΣΗ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΕΓΓΡΑΦΗ