apply2day Ο.Ε
ΑΠΟ 28-11-2022 ΜΕΧΡΙ 02-12-2022 | 10:00 Π.Μ - 5:00 M.M

ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Καραολή & Δημητρίου 80, Πειραιάς 185 34)

apply2day Ο.Ε


​​​​​apply2day

 1. Η Φιλοσοφία μας

Στην apply2day, πιστεύουμε στους ανθρώπους. Πιστεύουμε ότι οι εξαιρετικοί άνθρωποι κάνουν τις εξαιρετικές εταιρείες. Γι’ αυτό και θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά στον σύγχρονο κόσμο της στρατηγικής στελέχωσης. Παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών κλάδων, επιδιώκουμε να ενισχύσουμε σημαντικά την πορεία, τόσο των πελατών όσο και των υποψηφίων μας, προς τη συνεχή βελτίωση και την απρόσκοπτη ανάπτυξη. Η προσέλκυση ταλέντου και η σύνδεσή του με την κατάλληλη ευκαιρία καριέρας είναι η κύρια προτεραιότητά μας!

 

 1. Η αποστολή μας

Η αποστολή μας, στην apply2day, είναι να επιλέγουμε στελέχη που συμβάλλουν στην αειφόρο ανάπτυξη των εταιρειών - πελατών μας, διαμορφώνοντας παράλληλα για τους υποψηφίους το ιδανικό πλαίσιο πλοήγησης στη διαδικασία αναζήτησης της επιθυμητής για αυτούς θέσης εργασίας. Γι’ αυτό, εξελισσόμαστε παράλληλα με τους ταχείς ρυθμούς αλλαγών της αγοράς και αναπτύσσουμε συνεχώς βέλτιστες πρακτικές διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών και υποψηφίων μας. Στόχος μας είναι να αναγνωρίζουμε πάντα την πιο αποτελεσματική μέθοδο στελέχωσης, ώστε να ανταποκρινόμαστε στην κάλυψη θέσεων εργασίας στο ελάχιστο χρονικό διάστημα.

 

 1. Οι υπηρεσίες μας

Δέσμευσή μας είναι η επιλογή στελεχών που ταιριάζουν απόλυτα στην κουλτούρα και στις αξίες των πελατών μας. Μοιραστείτε μαζί μας τους στόχους σας και εμείς θα σας προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, όπως:

 • Ευκαιρίες απασχόλησης σε υποψηφίους που διεκδικούν θέσεις εργασίας και νέα σταδιοδρομία στην Ελλάδα
 • Ειδικά προσαρμοσμένες λύσεις με βάση τις ανάγκες της επιχείρησης, όπως προετοιμασία για τη δημοσίευση των θέσεων εργασίας, συμβουλευτική και καθοδήγηση στο εσωτερικό της εταιρείας κ.λπ.
 • Εξωτερική διαχείριση του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού του πελάτη. Εξειδίκευση σε θέματα διαχείρισης Rewards/Compensation & Benefits Strategy
 • Εξειδίκευση στη μαζική στελέχωση
 • Συμβουλευτική καριέρας στους υποψηφίους για τη διαμόρφωση του βιογραφικού, προετοιμασία για συνεντεύξεις, εύρεση της πιο κατάλληλης θέσης εργασίας με βάση το προφίλ του υποψηφίου”

Μπορείς να ανακαλύψεις περισσότερα για το όραμα της εταιρείας και τις θέσεις εργασίας κάνοντας κλικ εδώ.     


Ημέρα που θα συμμετέχη η εταιρεία:

Δευτέρα 28/11/2022

Στελέχη που θα συμμετέχουν ως εκπρόσωποι της εταιρείας:

Ιουλία Τσαούση, Καμπούρη Ειρήνη, Καραγιαννίδου Ειρήνη, Μάρακα Νεφέλη, Χατζηαγγελάκη Ιωάννα

Αναζήτηση υποψηφίων απο τα παρακάτω τμήματα:

ΌΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Θέσεις Εργασίας

https://apply2day.gr/

Επιλογη εταιρειας

Οδηγιες εγγραφης για τις Ημερες Σταδιοδρομιας


Ήδη εγγεγραμμένος Χρήστης ως Φοιτητής/Απόφοιτος στο E-Career

 • Συνδεθείτε στο σύστημα από εδώ.
 • Όταν συνδεθείτε μεταβαίνετε από το menu στο πάνω μέρος του site, πατώντας ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ -> ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ -> αναλόγως τη μέρα που θέλετε (π.χ. ΔΕΥΤΕΡΑ ή ΤΡΙΤΗ κτλ) , επιλέγετε τις εταιρείες που θέλετε να δείτε.

Νέος Χρήστης ως Φοιτητής/Απόφοιτος στο E-Career.

 • Πρέπει να κάνετε εγγραφή στο E-Career πατώντας εδώ και όταν ελεγχθείτε ότι είστε φοιτητής η απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς θα έχετε πρόσβαση για τη συμμετοχή στις Ημέρες Σταδιοδρομίας.
 • Συνδεθείτε στο σύστημα από εδώ.
 • Όταν συνδεθείτε μεταβαίνετε από το menu στο πάνω μέρος του site, πατώντας ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ -> ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ -> αναλόγως τη μέρα που θέλετε (π.χ. ΔΕΥΤΕΡΑ ή ΤΡΙΤΗ κτλ) , επιλέγετε τις εταιρείες που θέλετε να δείτε.

Πρoγραμμα Ημερες Σταδιοδρομιας 2024 Απo 28-11-2022 εως 02-12-2022


ΕΓΓΡΑΦΗ/ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤO E- CAREER

ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ

ΕΓΓΡΑΦΗ
ΣΥΝΔΕΣΗ

ΣΥΝΔΕΣΗ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΕΓΓΡΑΦΗ