IKEA HOUSEMARKET AE
ΑΠΟ 28-11-2022 ΜΕΧΡΙ 02-12-2022 | 10:00 Π.Μ - 5:00 M.M

ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Καραολή & Δημητρίου 80, Πειραιάς 185 34)

IKEA HOUSEMARKET AE


Η ΙΚΕΑ στην Ελλάδα εκπροσωπείται από τον Όμιλο Εταιρειών FOURLIS. O Όμιλος FOURLIS αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς ομίλους διαρκών καταναλωτικών αγαθών ο οποίος έφερε την IKEA στην Ελλάδα το 1999 ιδρύοντας την HOUSEMARKET A.E.

Ο στόχος της HOUSE MARKET είναι η κατάκτηση ηγετικής θέσης στην λιανική αγορά επίπλων και ειδών οικιακού εξοπλισμού όπου δραστηριοποιείται.

Το όραμα της IKEA είναι να δημιουργήσει μία καλύτερη καθημερινή ζωή στο σπίτι για όλους, προσφέροντας καλοσχεδιασμένα και λειτουργικά έπιπλα καθώς και είδη οικιακού εξοπλισμού σε προσιτές τιμές.

Σήμερα, λειτουργούν 5 καταστήματα στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ιωάννινα) καθώς και 2 καταστήματα «νέας γενιάς» στον Πειραιά και στο εμπορικό κατάστημα ''The Mall Athens'', 1 κατάστημα στην Κύπρο (Λευκωσία) και 2 στην Βουλγαρία (Σόφια, Βάρνα). Επίσης λειτουργούν 8 Κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών (Ρόδος, Πάτρα, Χανιά, Ηράκλειο, Κομοτηνή, Καλαμάτα, Μπουργκάς & Πλόβντιφ Βουλγαρίας) και 1 Planning Studio στην Κύπρο (Λεμεσός).

Παράλληλα συνεχίζουμε να δημιουργούμε νέα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ, αξιολογώντας συγχρόνως την πιθανή επέκταση του δικτύου μας τα επόμενα χρόνια. Σε αυτό το πλαίσιο, οι Άνθρωποί μας αποτελούν τη βάση για την ανάπτυξή μας.

Με πίστη στην αποστολή μας για το Ανθρώπινο Δυναμικό έχουμε δημιουργήσει ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο, οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αναπτυχθούν επαγγελματικά και προσωπικά. Βασιζόμαστε στους Ανθρώπους μας, στον ενθουσιασμό τους, την αφοσίωση τους και τους παρέχουμε ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης, σε ένα περιβάλλον που προάγει την αξιοκρατία, την αξιοπρέπεια, την ασφαλή εργασία και υποστηρίζει τη δημιουργικότητα.

Το ανθρώπινο δυναμικό της HOUSE MARKET Α.Ε. ανέρχεται σήμερα σε 2.300 υπαλλήλους και όλοι μοιράζονται τις 8 βασικές αξίες της ΙΚΕΑ, οι οποίες είναι ο οδηγός μας για όλες μας τις πράξεις.

 1. Ομαδικότητα
 2. Απλότητα
 3. Συναίσθηση του κόστους
 4. Ανανέωση και συνεχής βελτίωση
 5. Διαφορετικός και ουσιαστικός τρόπος σκέψης
 6. Φροντίδα για τον άνθρωπο και τον πλανήτη
 7. Ανάθεση και αποδοχή ευθυνών
 8. Ηγεσία μέσω παραδείγματος

Εάν ταυτίζεστε με τις παραπάνω αξίες και θέλετε να γίνετε μέλος μιας μεγάλης και δημιουργικής ομάδας στείλτε μας το βιογραφικό σας και θα χαρούμε να τα πούμε από κοντά.

Γιατί …

“Tα περισσότερα δεν τα έχουμε κάνει ακόμη - Ένα λαμπρό μέλλον είναι μπροστά μας...”

Ingvar Kamprad – ιδρυτής της ΙΚΕΑ.


Ημέρα που θα συμμετέχη η εταιρεία:

Παρασκευή 02/12/2022

Στελέχη που θα συμμετέχουν ως εκπρόσωποι της εταιρείας:

ΖΕΡΒΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Αναζήτηση υποψηφίων απο τα παρακάτω τμήματα:

Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης , Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων , Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής , Τμήμα Πληροφορικής , Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων

Θέσεις Εργασίας

https://www.ikea.gr/

Επιλογη εταιρειας

Οδηγιες εγγραφης για τις Ημερες Σταδιοδρομιας


Ήδη εγγεγραμμένος Χρήστης ως Φοιτητής/Απόφοιτος στο E-Career

 • Συνδεθείτε στο σύστημα από εδώ.
 • Όταν συνδεθείτε μεταβαίνετε από το menu στο πάνω μέρος του site, πατώντας ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ -> ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ -> αναλόγως τη μέρα που θέλετε (π.χ. ΔΕΥΤΕΡΑ ή ΤΡΙΤΗ κτλ) , επιλέγετε τις εταιρείες που θέλετε να δείτε.

Νέος Χρήστης ως Φοιτητής/Απόφοιτος στο E-Career.

 • Πρέπει να κάνετε εγγραφή στο E-Career πατώντας εδώ και όταν ελεγχθείτε ότι είστε φοιτητής η απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς θα έχετε πρόσβαση για τη συμμετοχή στις Ημέρες Σταδιοδρομίας.
 • Συνδεθείτε στο σύστημα από εδώ.
 • Όταν συνδεθείτε μεταβαίνετε από το menu στο πάνω μέρος του site, πατώντας ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ -> ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ -> αναλόγως τη μέρα που θέλετε (π.χ. ΔΕΥΤΕΡΑ ή ΤΡΙΤΗ κτλ) , επιλέγετε τις εταιρείες που θέλετε να δείτε.

Πρoγραμμα Ημερες Σταδιοδρομιας 2024 Απo 28-11-2022 εως 02-12-2022


ΕΓΓΡΑΦΗ/ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤO E- CAREER

ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ

ΕΓΓΡΑΦΗ
ΣΥΝΔΕΣΗ

ΣΥΝΔΕΣΗ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΕΓΓΡΑΦΗ