ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΠΟ 11-03-2024 ΜΕΧΡΙ 12-03-2024 | 10:00 Π.Μ - 5:00 M.M

ΚΥΡΑ ΤΗΣ ΡΩ 3, ΝΙΚΑΙΑ 18451

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Η Εθνική μας Τράπεζα είναι μια Τράπεζα με μοναδική ιστορία, αλλά και δυναμικό μέλλον. Mε τη μακρόχρονη παρουσία, την ισχυρή παράδοση και τη συμβολή της στην ανάπτυξη της χώρας, αλλά, κυρίως, με την εμπιστοσύνη των πελατών, μετόχων, καταθετών και εργαζομένων της, αποτελεί πυλώνα σταθερότητας για την ελληνική οικονομία, μέσα από την εξειδίκευση και την εμπειρία των στελεχών της και τις σύγχρονεςψηφιακές υπηρεσίες, που προσφέρει για κάθε ανάγκη.

Η Εθνική Τράπεζα κατά τη διάρκεια των 183 ετών λειτουργίας της, έχει επεκτείνει το φάσμα των τραπεζικών υπηρεσιών που προσφέρει και καλύπτει όλα τα σύγχρονα τραπεζικά προϊόντα. Η Τράπεζα μαζί με τις θυγατρικές της παρέχουν ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, το οποίο περιλαμβάνει κυρίως λιανική, επιχειρηματική και επενδυτική τραπεζική, Specialized Asset Solutions, συναλλακτική τραπεζική, χρηματοδοτική μίσθωση (leasing), διαχείριση επιχειρηματικών απαιτήσεων (factoring), χρηματιστηριακές υπηρεσίες, διαχείριση αμοιβαίων κεφαλαίων, διαχείριση ακίνητης περιουσίας και ασφαλιστικές υπηρεσίες.

Επιπλέον, η Εθνική Τράπεζα διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ψηφιακή τραπεζική (Digital Banking) στην ελληνική τραπεζική αγορά και επενδύει σταθερά στη βελτίωση της εμπειρίας της εξυπηρέτησης των 2,9 εκατ. ψηφιακά ενεργών πελατών της, καθώς και στον συνεχή εμπλουτισμό των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών μέσα από τα ψηφιακά της κανάλια.

Πέρα από τις δραστηριότητές του στην Ελλάδα, ο Όμιλος διατηρεί θυγατρικές τράπεζες στη Βόρεια Μακεδονία (StopanskaBanka A.D. - Skopje) και στην Κύπρο (ΕΤΕ Κύπρου Λτδ), απασχολώντας συνολικά 7.889 εργαζόμενους κατά την 31 Δεκεμβρίου 2023 (Ελλάδα: 6.725).

Στο τέλος του 2023, η Εθνική Τράπεζα διέθετε συνολικά 327 Μονάδες στην Ελλάδα (313 καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων 18 καταστημάτων Tellerless, και 14 Γραφεία Συναλλαγών). Επιπλέον, η Τράπεζα, μέσω των 1.458 ΑΤΜ (580 σε καταστήματα και 878 εκτός καταστημάτων), προσφέρει εκτενή κάλυψη, ακόμη και στις πιο απομονωμένες περιοχές της χώρας.

Όραμά μας είναι να είμαστε η “Τράπεζα Πρώτης Επιλογής” για τους πελάτες, τους εργαζόμενους και τους επενδυτές μας. Με επίκεντρο τις ανάγκες των  νοικοκυριών, των επιχειρήσεων και της κοινωνίας, η Εθνική Τράπεζα έχει εξελιχθεί σε καταλύτη ανάπτυξης και σε μια σταθερά ανθρώπινη, αξιόπιστη, αποτελεσματική τράπεζα, που ξεκλειδώνει δυνατότητες και στηρίζει με συνέπεια την καινοτομία, την εξωστρέφεια και τη βιωσιμότητα.

Με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο, η Εθνική Τράπεζα, επενδύει συστηματικά σε νέους ανθρώπους, αναλαμβάνοντας σημαντικές πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στη σύγκλιση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και υλοποιεί προγράμματα πρακτικής άσκησης και απασχόλησης, που απευθύνονται σε φοιτητές και απόφοιτους προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών. Μέσω του Προγράμματος Internship “i-work@nbg”, παρέχεται η ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να αναλάβουν ουσιαστικά καθήκοντα σε εξειδικευμένους τομείς δραστηριότητας της Τράπεζας, να αποκτήσουν τεχνογνωσία και να αναπτύξουν επαγγελματικές δεξιότητες, χρήσιμες για τη μετέπειτα ένταξή τους στην αγορά εργασίας. 


Ημέρα που θα συμμετέχη η εταιρεία:

Δευτέρα 11/03/2024

Στελέχη που θα συμμετέχουν ως εκπρόσωποι της εταιρείας:

ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ , ΚΟΥΛΑ ΑΝΘΟΥΛΑ

Αναζήτηση υποψηφίων απο τα παρακάτω τμήματα:

Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης , Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων , Τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης , Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής , Τμήμα Πληροφορικής
https://www.nbg.gr/el/idiwtes

Επιλογη εταιρειας

Οδηγιες εγγραφης για τις Ημερες Σταδιοδρομιας


Ήδη εγγεγραμμένος Χρήστης ως Φοιτητής/Απόφοιτος στο E-Career

  • Συνδεθείτε στο σύστημα από εδώ.
  • Όταν συνδεθείτε μεταβαίνετε από το menu στο πάνω μέρος του site, πατώντας ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ -> ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ -> αναλόγως τη μέρα που θέλετε (π.χ. ΔΕΥΤΕΡΑ ή ΤΡΙΤΗ κτλ) , επιλέγετε τις εταιρείες που θέλετε να δείτε.

Νέος Χρήστης ως Φοιτητής/Απόφοιτος στο E-Career.

  • Πρέπει να κάνετε εγγραφή στο E-Career πατώντας εδώ και όταν ελεγχθείτε ότι είστε φοιτητής η απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς θα έχετε πρόσβαση για τη συμμετοχή στις Ημέρες Σταδιοδρομίας.
  • Συνδεθείτε στο σύστημα από εδώ.
  • Όταν συνδεθείτε μεταβαίνετε από το menu στο πάνω μέρος του site, πατώντας ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ -> ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ -> αναλόγως τη μέρα που θέλετε (π.χ. ΔΕΥΤΕΡΑ ή ΤΡΙΤΗ κτλ) , επιλέγετε τις εταιρείες που θέλετε να δείτε.

Πρoγραμμα Ημερες Σταδιοδρομιας 2024 Απo 11-03-2024 εως 12-03-2024


Τρίτη
V+O Group
COCO-MAT
Upstream
BRINK'S
Fenchurch Faris Ltd.
Starbulk S.A.
NN Hellas
INGROUP
Uni Systems M.A.E
BDS CONSULTING - Δ.ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ - Β. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΚΗΣ ΙΚΕ
NEUROSOFT S.A
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΒΕΤΕ
ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΒΕΕ - ΖΥΓΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ
Α.Ε Τσιμέντων Τιτάν
DIADIKASIA BUSINESS CONSULTING ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε.
GRANT THORNTON ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΏΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Mazars
Κωτσόβολος
ΑΜΒΥΞ Α.Ε.
Motor Oil Group
PepsiCo Hellas S.A
ADAC Service Hellas Single Member S.A.
ACTIONLINE ΜΟΝ Ε.Π.Ε.
ELAIS UNILEVER HELLAS
Intracom Telecom
ΟΛΠ ΑΕ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
BASEBLUE
Barilla Hellas SA
ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΕ
etraveligroup
Guidepoint
Algosystems S.A.
WINGS ICT SOLUTIONS IKE
ManpowerGroup Greece
proteratechnologies
PLANET
Eurobank S.A.
ΣΟΛ Crowe
MELLON TECHNOLOGIES AE
INCHCAPE SHIPPING SERVICES
ICAP CRIF AE
DELOITTE
Binary Logic SA
MEETING POINT HOTEL MANAGEMENT HELLAS
Hemmersbach
RSM Greece
Grande Bretagne and King George
Nestle Ελλάς Μονοπρόσωπη Α.Ε.
doValue Greece Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις
GRAND HYATT ATHENS
ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ΑΕΒΕ
ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ
ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ
webhotelier | primalres
ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.
AEGEAN
Toyota Hellas (Inchcape Plc Group)
ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Coca-Cola 3E
ΓΡΗΓΟΡΗΣ
PRINTEC ΕΛΛΑΣ Μ.Α.Ε.
ICAEW - Institute of Chartered Accountants in England and Wales
VEDICOR DEFENSIVE SYSTEMS
TRENKWALDER GREECE

ΕΓΓΡΑΦΗ/ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤO E- CAREER

ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ

ΕΓΓΡΑΦΗ
ΣΥΝΔΕΣΗ

ΣΥΝΔΕΣΗ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΕΓΓΡΑΦΗ