ΝΕΟ TRAINING COURSE ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ!

14

Νέο Training Course στην Πολωνία! 

Τίτλος: “Let’s do Civics” 

Πότε: 8-15.12.2024 

Πού: Metropolis GZM, Πολωνία 

Ποιοι: 2 άτομα άνω των 18 ετών 

Προθεσμία αιτήσεων: 20 Οκτωβρίου

 Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζόμενους στον τομέα της νεολαίας και άτομα που θέλουν να αποκτήσουν δεξιότητες που σχετίζονται με την πολιτική εκπαίδευση και την ευρεία έννοια της. Η θεματική του προγράμματος θα βασίζεται στην υποστήριξη των νέων, στο πως να διαμορφώσουν ενεργό πνεύμα συμμετοχής στην πολιτική ζωή σε διαφορετικές κλίμακες. Οι συμμετέχοντες θα ασχοληθούν με θέματα που κυμαίνονται από τις τοπικές κοινότητες νέων ανθρώπων, μέσω των περιφερειών τους, των κρατών τους, έως ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. 

Ο οργανισμός υποδοχής, που εργάζεται με διάφορους εταίρους, έχει ετοιμάσει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα βασισμένο στην εμπειρία των εμπειρογνωμόνων του θεματικού πεδίου της πολιτικής εκπαίδευσης και των δικών του παρελθοντικών προγραμμάτων. Οι θεματικές του προγράμματος αυτού θα βασίζονται στις βασικές αρχές της πολιτικής αγωγής, του δικαίου και της κοινωνίας και μέσα από εργαστήρια, έρευνες και συναντήσεις με ειδήμονες του χώρου οι συμμετέχοντες θα εμβαθύνουν σε όλα τα παραπάνω. 

Διαμονή: Διαμονή των συμμετεχόντων θα πραγματοποιηθεί στο Hostel Rozbark,  που βρίσκεται 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης Bytom. Οι συμμετέχοντες θα μένουν σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια. 

 *Το κοντινότερο αεροδρόμιο για απευθείας πτήση είναι στο Katowice.*

Βήματα για συμμετοχή:

1) Έλεγξε τις ημερομηνίες και τον τόπο του προγράμματος.  

2) Έλεγξε ότι μπορείς να καλύψεις το κόστος των εισιτηρίων (αν έχεις κάποια απορία για την διαδρομή επικοινώνησε μαζί μας). Το ποσό των εισιτηρίων επιστρέφεται εξ ’ολοκλήρου μέχρι τα 309 ευρώ. Στο 100% καλύπτονται η διαμονή και η διατροφή κατά τη διάρκεια του προγράμματος.  

3) Συμπλήρωσε άμεσα την παρακάτω αίτηση. Εφόσον η αίτηση σου περάσει στο 2ο στάδιο, θα γίνει συνέντευξη μέσω Zoom με την/τον project manager του προγράμματος, όπου θα σου δώσει περαιτέρω πληροφορίες και στο 3ο στάδιο θα γίνει η επιλογή. Πριν την αναχώρηση σας θα γίνει μια συνάντηση προετοιμασίας μέσω βιντεοσυνομιλίας.  

4) Σε περίπτωση που επιλεγείς, καλείσαι να καταβάλλεις το ποσό συνεισφοράς που είναι 50 ευρώ.  

Συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής σου: https://forms.gle/xquPcUfmfwZTasuf8  

Καλή Επιτυχία!