Η μεγαλύτερη ηλεκτρονική πλατφόρμα για εργοδότες και εργαζομένους στο χώρο του ξενοδοχειακού τουρισμού και της μαζικής εστίασης Innjobs.net .

Η Innjobs.net έχει δημιουργήσει στον τουρισμό και ειδικά στην ξενοδοχειακή βιομηχανία,  ένα εργαλείο ευρέσεως ανθρωπίνου δυναμικού, στοχευμένο σε όλες τις ειδικότητες του ξενοδοχείου, για όλη την Ελλάδα,  ανά περιοχή, ανά ηλικία, ανά φύλο, ανά τιμολογιακή πολιτική. Οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι στην τουριστική  βιομηχανία με την εγγραφή τους στην πλατφόρμα Innjobs.net, γίνονται μέλη, αποκτούν τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης και μπορούν να κάνουν  χρήση των υπηρεσιών της.

Η Innjobs.net αποτελεί ένα καινούριο εργαλείο για την εύρεση πρακτικής άσκησης των φοιτητών που ειδικεύονται στον τουρισμό και στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και ένα μεγάλο άνοιγμα στην μελλοντική τους καριέρα. Δίνει την δυνατότητα στους φοιτητές να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό αποκτώντας ταυτότητα και αναγνωρισιμότητα στη μεγαλύτερη βιομηχανία της χώρας.


Πληροφορίες: https://innjobs.net/

Επικοινωνία: info@innjobs.net