ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
ΑΠΟ 11-03-2024 ΜΕΧΡΙ 12-03-2024 | 10:00 Π.Μ - 5:00 M.M

ΚΥΡΑ ΤΗΣ ΡΩ 3, ΝΙΚΑΙΑ 18451

ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


To Star Channel συστήθηκε για πρώτη φορά στους Έλληνες τηλεθεατές στις 4 Δεκεμβρίου του 1993. Μετά από τρεις δεκαετίες αδιάκοπης σχέσης εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό, συγκαταλέγεται συνεχώς στους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας της χώρας μας. Μεταδίδεται επίγεια ψηφιακά, μέσα από τις συχνότητες της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης (DIGEA), η οποία καλύπτει ήδη πάνω από το 96% του πληθυσμού της χώρας, ενώ το τηλεοπτικό πρόγραμμα μεταδίδεται μέσα από τις συνδρομητικές υπηρεσίες της ΝΟVA και της Cosmote TV (δορυφορικά-DTH και μέσω IPTV). Παράλληλα, μέσω του Star International, με 24-ωρο ελληνικό πρόγραμμα, καλύπτει τις απαιτήσεις των θεατών σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Βόρεια Αμερική (ΗΠΑ & Καναδάς), σε συνδρομητές μπουκέτων Ελληνικών καναλιών.

 

Η ιδιοκτήτρια εταιρία, Νέα Τηλεόραση Α.Ε., είναι εγκατεστημένη στο εμβληματικό κτήριο της, έκτασης 17 χιλιάδων τ.μ., στην Κάτω Κηφισιά. Με κορυφαίες εγκαταστάσεις, που περιλαμβάνουν 4 στούντιο, έκτασης πάνω από 800 τ.μ., τα οποία φιλοξενούν εκπομπές αλλά και δελτία ειδήσεων, αλλά και ιδιόκτητα συνεργεία εξωτερικών λήψεων και μεταδόσεων (ENG και links), το Star διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα στούντιο και συνεργεία με μηχανήματα τελευταίας ψηφιακής τεχνολογίας, με ολοκληρωμένο ψηφιακό workflow (tapeless). Το Star μπορεί να καλύπτει καθημερινές εκπομπές και δελτία ειδήσεων, διάρκειας πέραν των 60 ωρών ανά εβδομάδα, ενώ οι εσωτερικές παραγωγές του υποστηρίζονται τεχνικά (κάμερες και λοιπός εξοπλισμός, προσωπικό στούντιο) και παραγωγικά (παραγωγή, σκηνοθεσία, make-up, κλπ.) από μονίμους υπαλλήλους της εταιρίας.

 

Με περισσότερους από 400 μόνιμους εργαζόμενους, η Νέα Τηλεόραση Α.Ε. Διαθέτει ανθρώπινο δυναμικό διαφόρων ειδικοτήτων (δημοσιογράφους, τεχνικούς, παραγωγούς αλλά και  διοικητικούς υπαλλήλους), καλύπτοντας πλήρως τις αυξημένες απαιτήσεις ενός σύγχρονου τηλεοπτικού σταθμού στο ακραία ανταγωνιστικό τοπίο της τηλεοπτικής αγοράς, όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα στην Ελλάδα. Με συμβάσεις παροχής υπηρεσιών, κατά περίπτωση, η ιδιοκτήτρια εταιρία συνεργάζεται με έμπειρους επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων, στο πλαίσιο εξειδικευμένων παραγωγών. Η Διοίκηση της εταιρίας ασκείται από επιτελείο στελεχών με υψηλή ακαδημαϊκή κατάρτιση και μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία στον χώρο της τηλεόρασης.

 

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο καθημερινό πρόγραμμα του Star έχει η Ενημέρωση των θεατών. Το ενημερωτικό πρόγραμμα ανανεώνεται διαρκώς με καινοτόμες ιδέες και πρωτοβουλίες. Με έμφαση στην αμεσότητα και την ευελιξία, η Ενημέρωση στο Star δίνει στον θεατή την αίσθηση ότι όχι μόνο μεταδίδει την είδηση, αλλά τον φωτίζει τις αθέατες πλευρές της με λεπτομέρειες από τις πηγές και τους πρωταγωνιστές. Παράλληλα, σε ότι αφορά στις ειδήσεις από τον διεθνή χώρο, το Star συνεργάζεται με διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία και ανταποκριτές στις σημαντικότερες πρωτεύουσες, στην Ευρώπη και τις Η.Π.Α.

 

Βασιζόμενοι στο ίδιο όραμα, οι άνθρωποι του Star έχουν σχεδιάσει αντίστοιχα και τις καθημερινές εκπομπές του σταθμού. Με ευρύ φάσμα ενδιαφέροντων θεμάτων κάθε τηλεοπτική σεζόν, καθημερινά μεταδίδονται περισσότερες από 10 ώρες πρωτότυπων εκπομπών. Η μέρα στο Star ξεκινά από νωρίς το πρωί με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, ακολουθεί η Ζήνα Κουτσελίνη, ενώ στη μεσημεριανή ζώνη τη σκυτάλη παίρνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Με ιδιαίτερα formats που έχουν αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό κάθε απόγευμα στη συχνότητα του Star πρωταγωνιστούν η Δέσποινα Μοιραράκη και ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Στην prime time ζώνη μερικά από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης έχουν ραντεβού με τους θεατές του Star, όπως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, επίσης, η Άση Μπήλιου, ο Κώστας Στεφανής και  ο Μάνος Στεφανής έχουν το δικό τους ξεχωριστό ραντεβού με τους θεατές. Στη late night ζώνη του Star πλέον έχει και δεύτερο ραντεβού η Ζήνα Κουτσελίνη, ρίχνοντας φως με τον δικό της τρόπο σε υποθέσεις που καθηλώνουν τους θεατές.

 

Στόχος του Star παραμένει πάντα η διαρκώς αυξανόμενη ενδυνάμωση της θέσης του στον τηλεοπτικό ορίζοντα, με ίση έμφαση τόσο στον ενημερωτικό, όσο και στον ψυχαγωγικό τομέα, μέσα από παροχή τηλεοπτικών προγραμμάτων που ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες των μεγαλύτερου δυνατού φάσματος των τηλεθεατών.


Ημέρα που θα συμμετέχη η εταιρεία:

Τρίτη 12/03/2024

Στελέχη που θα συμμετέχουν ως εκπρόσωποι της εταιρείας:

ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗΣ, ΤΖΙΝΑ ΛΟΓΑΡΑ

Αναζήτηση υποψηφίων απο τα παρακάτω τμήματα:

ΌΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Θέσεις Εργασίας

Θέση Εργασίας: TikTok content Creator

Θέση Εργασίας: Microsoft Power BI Specialist

Θέση Εργασίας: Βοηθό Λογιστή Μισθοδοσίας

Θέση Εργασίας: Βοηθό Λογιστή - Λογιστήριο

Θέση Εργασίας: Tech Project Lead


https://www.star.gr/tv

Επιλογη εταιρειας

Οδηγιες εγγραφης για τις Ημερες Σταδιοδρομιας


Ήδη εγγεγραμμένος Χρήστης ως Φοιτητής/Απόφοιτος στο E-Career

  • Συνδεθείτε στο σύστημα από εδώ.
  • Όταν συνδεθείτε μεταβαίνετε από το menu στο πάνω μέρος του site, πατώντας ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ -> ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ -> αναλόγως τη μέρα που θέλετε (π.χ. ΔΕΥΤΕΡΑ ή ΤΡΙΤΗ κτλ) , επιλέγετε τις εταιρείες που θέλετε να δείτε.

Νέος Χρήστης ως Φοιτητής/Απόφοιτος στο E-Career.

  • Πρέπει να κάνετε εγγραφή στο E-Career πατώντας εδώ και όταν ελεγχθείτε ότι είστε φοιτητής η απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς θα έχετε πρόσβαση για τη συμμετοχή στις Ημέρες Σταδιοδρομίας.
  • Συνδεθείτε στο σύστημα από εδώ.
  • Όταν συνδεθείτε μεταβαίνετε από το menu στο πάνω μέρος του site, πατώντας ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ -> ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ -> αναλόγως τη μέρα που θέλετε (π.χ. ΔΕΥΤΕΡΑ ή ΤΡΙΤΗ κτλ) , επιλέγετε τις εταιρείες που θέλετε να δείτε.

Πρoγραμμα Ημερες Σταδιοδρομιας 2024 Απo 11-03-2024 εως 12-03-2024


Τρίτη
V+O Group
COCO-MAT
Upstream
BRINK'S
Fenchurch Faris Ltd.
Starbulk S.A.
NN Hellas
INGROUP
Uni Systems M.A.E
BDS CONSULTING - Δ.ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ - Β. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΚΗΣ ΙΚΕ
NEUROSOFT S.A
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΒΕΤΕ
ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΒΕΕ - ΖΥΓΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ
Α.Ε Τσιμέντων Τιτάν
DIADIKASIA BUSINESS CONSULTING ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε.
GRANT THORNTON ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΏΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Mazars
Κωτσόβολος
ΑΜΒΥΞ Α.Ε.
Motor Oil Group
PepsiCo Hellas S.A
ADAC Service Hellas Single Member S.A.
ACTIONLINE ΜΟΝ Ε.Π.Ε.
ELAIS UNILEVER HELLAS
Intracom Telecom
ΟΛΠ ΑΕ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
BASEBLUE
Barilla Hellas SA
ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΕ
etraveligroup
Guidepoint
Algosystems S.A.
WINGS ICT SOLUTIONS IKE
ManpowerGroup Greece
proteratechnologies
PLANET
Eurobank S.A.
ΣΟΛ Crowe
MELLON TECHNOLOGIES AE
INCHCAPE SHIPPING SERVICES
ICAP CRIF AE
DELOITTE
Binary Logic SA
MEETING POINT HOTEL MANAGEMENT HELLAS
Hemmersbach
RSM Greece
Grande Bretagne and King George
Nestle Ελλάς Μονοπρόσωπη Α.Ε.
doValue Greece Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις
GRAND HYATT ATHENS
ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ΑΕΒΕ
ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ
ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ
webhotelier | primalres
ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.
AEGEAN
Toyota Hellas (Inchcape Plc Group)
ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Coca-Cola 3E
ΓΡΗΓΟΡΗΣ
PRINTEC ΕΛΛΑΣ Μ.Α.Ε.
ICAEW - Institute of Chartered Accountants in England and Wales
VEDICOR DEFENSIVE SYSTEMS
TRENKWALDER GREECE

ΕΓΓΡΑΦΗ/ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤO E- CAREER

ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ

ΕΓΓΡΑΦΗ
ΣΥΝΔΕΣΗ

ΣΥΝΔΕΣΗ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΕΓΓΡΑΦΗ