Advisory Graduate Recruitment Program 2024

5

Αναζήτησε τις ευκαιρίες παντού με την KPMG

Η αγγελία του προγράμματός μας έχει δημοσιευτεί και θα παραμείνει ενεργή καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς αναζητούμε ταλαντούχους και ικανούς προσφάτως αποφοίτους πτυχιούχους για να στελεχώσουν τις ομάδες μας στους τομείς  των Consulting, Deal Advisory και Tax & Legal.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να μας προωθήσετε το βιογραφικό σας σημείωμα, σας ενημερώνουμε ότι δεχόμαστε αιτήσεις μέσω του www.justjobs.gr.

 

Η KPMG δεν είναι απλώς μια εταιρεία παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών. Είναι μια κοινότητα επαγγελματιών που βρίσκουν δημιουργικές λύσεις στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και κάνουν τη διαφορά. Βλέπουμε έναν κόσμο γεμάτο ευκαιρίες, όπου οι επιχειρήσεις και κάθε άτομο ως ξεχωριστή μονάδα έχουν τις απαραίτητες γνώσεις και την εμπειρία για να κάνουν την αλλαγή και να επιτύχουν. Εμπνέουμε Εμπιστοσύνη και Προωθούμε την Αλλαγή. Οι Ομάδες μας φέρνουν αποτελέσματα που ευθυγραμμίζονται με τις αξίες μας: Ακεραιότητα, Αριστεία, Θάρρος, Μαζί, Για το Καλύτερο.

Ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων, θα συνεργάζεσαι με εξαιρετικούς επαγγελματίες σε ενδιαφέροντα έργα, αντιμετωπίζοντας προκλήσεις και αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής. Έχοντας την υποστήριξη μιας κοινότητας επαγγελματιών που εκτιμά τη διαφορετικότητα και νοιάζεται για εσένα, θα έχεις την ευκαιρία να ακολουθήσεις ένα ευρύ, εξατομικευμένο πλάνο ανάπτυξης, με εσωτερικά και εξωτερικά προγράμματα εκπαίδευσης, καλλιεργώντας τις δεξιότητες που χρειάζεσαι για μια λαμπρή καριέρα!