SUMMER CAMP ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ “YOUNG ENVIRONMENTALISTS”

25

Νέο Summer Camp στη Χαλκιδική!

Τίτλος: “Young Environmentalists” Part A

Ποιοι: 10 άτομα, από 16 έως 25 ετών

Που: Στρατώνι, Χαλκιδική

Πότε: 21 έως 30 Ιουλίου 2024

Το πρόγραμμα “Young Environmentalists” απευθύνεται σε νέους από Ελλάδα και Γερμανία και θα πραγματοποιηθεί στο Στρατώνι της Χαλκιδικής. Το μέρος είναι γνωστό για την χλωρίδα και την πανίδα του. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του τόπου, είναι η αποικία ιππόκαμπων που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον επιστημόνων από όλο τον κόσμο, καθώς βρίσκεται σε σταθερή βάση στο ίδιο σημείο της θάλασσας, κάτι μοναδικό ως φαινόμενο.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την κλιματική αλλαγή και γενικότερα περιβαλλοντικά ζητήματα, μέσα από επισκέψεις, workshops και ομιλίες. Θα μάθουν πως λειτουργεί ένας οργανισμός, δημιουργώντας από την αρχή το δικό τους βιώσιμο επιχειρηματικό πλάνο και θα συμμετέχουν σε workshops όπου θα αναλύσουν το φαινόμενο της κλιματικής κρίσης και τις επιπτώσεις που έχει σήμερα, με τελικό αποτέλεσμα τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης όπου οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν μέσα από τις γνώσεις που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του προγράμματος τις κλιματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε.

Γλώσσα επικοινωνίας: αγγλικά

Καλύπτονται: η διαμονή και διατροφή καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος. Η διαμονή θα λάβει χώρα στον δημοτικό ξενώνα του Στρατωνίου.

Για να δηλώσεις συμμετοχή και να μάθεις περισσότερα: https://rb.gy/zg34v5