EUROPEAN SOLIDARITY CORPS ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ “AGENTS OF CHANGE”

17

Νέο εθελοντικό πρόγραμμα European Solidarity Corps στην Κύπρο!

Τίτλος: “Agents of Change”

Πού: Λευκωσία, Κύπρος

Πότε: 1 Σεπτεμβρίου 2024 – 31 Αυγούστου 2025 ( 12 μήνες)

Ποιοι: άτομα 18-30 ετών

Τώρα είναι η ευκαιρία να συμμετέχεις σε ένα εθελοντικό πρόγραμμα ορχήστρας κοινωνικής μουσικής που παρέχει προσβάσιμη μουσική εκπαίδευση στα παιδιά και τους νέους της Κύπρου, συμπεριλαμβανομένους τους μετανάστες, τους πρόσφυγες και τα παιδιά και τους νέους που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση. Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει δωρεάν συμφωνική μουσική εκπαίδευση με επίκεντρο την προσωπική ανάπτυξη των συμμετεχόντων της, εστιάζοντας κυρίως στην ενδυνάμωση και την επίτευξη των δυνατοτήτων τους.

Αν είσαι:

  • νέος μουσικός ή νέος μαέστρος που ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με νεανικές ορχήστρες,
  • κοινωνικός λειτουργός, ψυχολόγος ή νέος με κλίση στη διαχείριση έργων και συμμετοχή σε δραστηριότητες κοινωνικής ένταξης ή/και μουσικής
  • Και θέλεις να συμβάλλεις στη διαμόρφωση μιας πιο δίκαιης και ανθεκτικής κοινωνίας.

Το πρόγραμμα αυτό είναι για εσένα!

Καλύπτονται: 100% διαμονή καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος και επιστρέφεται ποσό των εισιτηρίων, μέχρι το ύψος που ορίζει το πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος European Solidarity Corps. Επίσης χορηγείται ποσό για διατροφή και μηνιαίο επίδομα (pocket money).

Στους συμμετέχοντες μετά το τέλος του προγράμματος, θα δοθεί το πιστοποιητικό Youthpass που είναι αναγνωρισμένο σε όλη την Ε.Ε.

Για να μάθεις περισσότερα και να δηλώσεις συμμετοχή: https://rb.gy/nay01h