EUROPEAN YOUTH EVENT ΣΕ LOCAL EDITION ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!

126

European Youth Event σε local edition στην Ιταλία!

Η αγαπημένη και δημοφιλή ευρωπαϊκή εκδήλωση για τους νέους φέτος ταξιδεύει εκτός έδρας και μαζί με το EUphoria Youth Lab συμμετέχουμε στο Φορλί της Ιταλίας!

Local EYE Forli 2024 🇮🇹

Που: Forli

Ημέρες εκδήλωσης: 17 και 18 Μαίου2024 

Ημέρες ταξιδιού: 15-19 Μάϊου 2024

Διαμονή: σε τρίκλινο/τετράκλινο δωμάτιο στο Rimini

Για πρώτη φορά, η Ιταλία θα φιλοξενήσει μια από τις τέσσερεις τοπικές δράσεις του European Youth Event (EYE)! 

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εκδήλωση αφιερωμένη στη νεολαία που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε εθνικό επίπεδο, 4.000 νέοι αναμένεται να συγκεντρωθούν στο Forlì. 

Το EYE Forlì θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 19 Μαΐου 2024 και διοργανώνεται από το Punto Europa του Alma Mater Studiorum – Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, με την υποστήριξη και τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους τους νέους, Ιταλούς και Ευρωπαίους, ηλικίας 16 έως 30 ετών. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν άλλους νέους, να εμπνευστούν μεταξύ τους και να ανταλλάξουν ιδέες με εμπειρογνώμονες, ακτιβιστές και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής για το μέλλον της Ευρώπης, προωθώντας την ενεργό συμμετοχή των πολιτών και την εμπλοκή με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

✅Όλες οι δραστηριότητες του EYE Forlì είναι δωρεάν. Κατά τη διάρκεια των τριών ημερών, οι συμμετέχοντες μπορούν να πειραματιστούν με συζητήσεις, εργαστήρια και συναντήσεις, συνεργαζόμενοι με άλλους νέους από όλη την Ιταλία και την Ευρώπη. 

Για να γίνεις μέλος της αποστολής του EUphoria: 

1) Ελέγχεις τις ημερομηνίες του προγράμματος και ότι μπορείς να ταξιδέψεις εκείνη την περίοδο στο Φορλί στις 15-19/05.

2)  Συμπληρώνεις την αίτηση σου ΕΔΩ, στην οποία μας αναφέρεις το κίνητρο συμμετοχής σου. Θα ληφθεί υπόψη για την επιλογή σου αν προέρχεσαι από κάποια ακριτική περιοχή της Ελλάδας ή από κάποιο νησί. 

3) Εφόσον περάσεις το δεύτερο στάδιο, θα κληθείς για συνέντευξη από τον/την project manager του Euphoria Delegation EYE Forli 2024. 

4) Σε περίπτωση επιλογής, θα καταβάλεις το ποσό των 150 ευρώ για τη διαμονή σου στο Forli και για την προετοιμασία σου για την εκδήλωση από την ομάδα του EUphoria. Τα αεροπορικά θα τα κλείσεις μόνος/η μετά από συνεννόηση με τον Project Manager, καθώς οι πτήσεις θα είναι ίδιες για όλη την αποστολή. 

5) Τα εισιτήρια του ταξιδιού καλύπτονται από τους συμμετέχοντες και μπορούν να ταξιδέψουν με όποιο μέσο θέλουν. Αν επιθυμούν να ταξιδέψουν μαζί με τους αρχηγούς ομάδας/συνοδούς θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας. 

Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας! 

Καλή επιτυχία! 

Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ