Sleed Academy Marathon

Έναρξη: 16 Οκτωβρίου 2021

Λήξη: 19 Μαρτίου 2022

Το Sleed Academy Marathon αποτελεί τον πιο απαιτητικό “Μαραθώνιο” γύρω από το Digital Marketing και απευθύνεται σε όσους θέλουν να ξεχωρίσουν και να εξελιχθούν ως επαγγελματίες στον κλάδο. Στόχος είναι οι σπουδαστές να αναπτύξουν τις γνώσεις & τις δεξιότητές τους τόσο σε θεωρητικό αλλά κυρίως σε πρακτικό επίπεδο στον τομέα του Digital αλλά και σε θέματα που έχουν να κάνουν με το Project Management, την παραγωγή Content, τις Τεχνικές Υλοποιήσεις αλλά και τη Συμβουλευτική Υποστήριξη.

 

Το πρόγραμμα αποτελείται από εβδομαδιαία μαθήματα τα οποία θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και θα έχει συνολική διάρκεια 6 μηνών.

Για το πρόγραμμα θα επιλεχθούν 25 σπουδαστές οι οποίοι εφόσον ολοκληρώσουν τα μαθήματα θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης του προγράμματος.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα παρέχεται η δυνατότητα σε αριστούχους σπουδαστές να συμμετέχουν ακόμη πιο ενεργά σε real cases πελατών.

 

Γιατί το κάνουμε

Στη Sleed 11 χρόνια τώρα έχουμε πετύχει μέσα σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον να αναπτυσσόμαστε συνεχώς. Ο βασικός παράγοντας επιτυχίας είναι ένας, ο άνθρωπος!

Με τους ανθρώπους μας μεγαλώσαμε και μεγαλώνουμε βοηθώντας καθημερινά στην επιτυχία των πελατών μας. Συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε δημιουργώντας ένα οικοσύστημα το οποίο ξεπερνά έως σήμερα τους 100 εργαζομένους.

Το Sleed Academy Marathon μας δίνει την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή και να εκπαιδεύσουμε ανθρώπους που έχουν το ίδιο πάθος και μεράκι με εμάς για τον χώρο του Digital Marketing με σκοπό να βρούμε τους καλύτερους και να τους κάνουμε μέλη της ομάδας της Sleed.

Εσύ θα είσαι ένας από αυτούς 

Together we WIN

 

Περισσότερες Πληροφορίες