ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΙΑΣ (1) ΘΕΣΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ / ADMINISTRATIVE ASSISTANT – PASTER

1060

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Την πλήρωση μίας (1) θέσης Γραμματέως Διοίκησης / Administrative Assistant, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, πλήρους απασχόλησης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ (ΕΙΠ) προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό, με το οποίο θα συναφθεί σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας πρόσκλησης.

ΠΡΟΦΙΛ

Το ΕΙΠ, έτος ίδρυσης 1919, είναι Ερευνητικό Ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου και μέλος του Διεθνούς Δικτύου Ινστιτούτων Παστέρ. Εποπτεύεται από τα Υπουργεία Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Υγείας, ενώ η λειτουργία του διέπεται από τις διατάξεις του Ν. 4386/2016 και του Ν. 4528/2018.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Γραμματειακή και διοικητική υποστήριξη:

  • Γραφείο Προέδρου
  • Γραφείο Γενικού Διευθυντή
  • Διεθνή και Εθνικά Συλλογικά όργανα (Επιστημονικές και λοιπές επιτροπές Επιτροπές, Συμβούλια)

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Η χρονική διάρκεια της σύμβασης θα είναι έως την 31η Δεκεμβρίου 2020, με δυνατότητα παράτασης.

ΤΟΠΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Ως τόπος απασχόλησης του έκτακτου προσωπικού ορίζεται η έδρα του Ε.Ι.Π., επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας 127, 115 21 Αθήνα.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Οι ενδιαφερόμενες/οι πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή υπήκοοι τρίτων χωρών εφόσον είναι μόνιμοι κάτοικοι της χώρας και γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα, και να διαθέτουν τα ακόλουθα προσόντα:

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Πτυχίο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης κατά προτεραιότητα σε παρεμφερές γνωστικό αντικείμενο ή Πιστοποιημένη Μεταλυκειακή Επαγγελματική Εκπαίδευση από αναγνωρισμένο Δημόσιο ή Ιδιωτικό Φορέα σε αντικείμενο σχετικό με την υπό πλήρωση θέση (Γραμματειακές σπουδές, Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, κ.ο.κ.)
  • Εμπειρία επαγγελματική δώδεκα (12) μηνών, σε παρεμφερές αντικείμενο που πιστοποιείται από βεβαιώσεις εργοδοτών ή / και πρακτική άσκηση ή μαθητεία.
  • Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
  • Συστάσεις (βλ. Απαιτούμενα Δικαιολογητικά)

 

Γραμματεα_διοικησης_Administrative_assistant_ΨΜΖΔ46ΨΧ6Τ-134