ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Το αντικείμενο του έργου του έκτακτου προσωπικού που θα απασχοληθεί στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης παρατίθεται στον Πίνακα του Παραρτήματος Ι για κάθε θέση.

Πληρέστερη περιγραφή του αντικειμένου κάθε θέσης, καθώς και τα παραδοτέα που σχετίζονται με αυτή, θα αποτυπωθούν στις συμβάσεις που θα συναφθούν ανάμεσα στον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και στο επιλεγέν προσωπικό.

Η ορθή εκτέλεση και ο έλεγχος των παραδοτέων του έργου θα πιστοποιείται με βεβαίωση παραλαβής και καλής εκτέλεσης του έργου, η οποία θα υπογράφεται από τον Υπεύθυνο της Πράξης.

ΑΜΟΙΒΕΣ
Το προβλεπόμενο συνολικό μηνιαίο κόστος προβλέπεται για τον Σύμβουλο Σπουδών και

Σταδιοδρομίας (ΣΣΣ) στο ποσό των 1.636,36€ περιλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ, όπου απαιτείται, και μέχρι του ύψους του εγκεκριμένου προϋπολογισμού της Πράξης. Στο προβλεπόμενο ποσό περιλαμβάνεται και κάθε νόμιμη παρακράτηση και επιβάρυνση υπέρ παντός τρίτου και του Ελληνικού Δημοσίου, καθώς και η κατά νόμο προβλεπόμενη ασφαλιστική εισφορά του Δικαιούχου/ασφαλισμένου και εργοδότη, εφόσον απαιτείται. Η αμοιβή θα καταβάλλεται από το ΕΜΠ με Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών, υπό τον όρο της προηγούμενης καταβολής της χρηματοδότησης της Πράξης από τον χρηματοδότη στο ΕΜΠ.

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Το διάστημα απασχόλησης ορίζεται από την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής έως την εγκεκριμένη λήξη του έργου (ήτοι 31/03/2020).

Οι συμβάσεις δύνανται να ανανεωθούν ή να παραταθούν χωρίς περιορισμό μετά από απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο, χωρίς τη διενέργεια νέας Πρόσκλησης, μέχρι την ημερομηνία λήξης του έργου.

ΤΟΠΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
Ως τόπος απασχόλησης του έκτακτου προσωπικού ορίζεται το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ,

Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, Τ.Κ. 15780, Αθήνα.


Περισσότερες Πληροφορίες