Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης / Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών ΚΤ/ΕΙΕ) είναι ο εθνικός οργανισμός για την τεκμηρίωση, την οργάνωση και τη διάθεση ψηφιακού περιεχομένου για την επιστήμη και τεχνολογία. Ιδρύθηκε το 1980 και λειτουργεί ως εγκατάσταση εθνικής χρήσης στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ), υπό την εποπτεία της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Η παρούσα πρόσκληση αφορά στη σύναψη τριών (3) συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας είκοσι τεσσάρων (24) μηνών, με δοκιμαστική περίοδο τριών (3) μηνών, για την εκτέλεση εργασιών ανάπτυξης των εφαρμογών του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων, που εντάσσονται στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 1 «Υποστήριξη της ανάπτυξης του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων για τη νέα Προγραμματική Περίοδο» της Πράξης με τίτλο «Μελέτη, σχεδίαση και ανάπτυξη των εφαρμογών του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων για την αποδοχή και διαχείριση δράσεων έρευνας και τεχνολογίας, για την προώθηση της έξυπνης εξειδίκευσης και της καινοτομικής επιχειρηματικότητας» και MIS 5007787 στο Ε.Π. «Τεχνική Βοήθεια».


Το link μέσω του οποίου οι ενδιαφερόμενοι θα ανακατευθυνθούν στον ιστότοπο της Πρόσκλησης, όπου πρέπει να εγραφούν και να πραγματοποιήσουν την αίτησή, είναι το εξής: https://registry.ekt.gr/tenders/invitation/gshow/26 (Μητρώο Συνεργατών & Εμπειρογνωμόνων ΕΚΤ)


Α.Π._707_21.05.2018_ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ