Η 2η COOPEXPO με τίτλο ΕΠΙΧΕΙΡΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 28 Μαΐου έως το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 στην αίθουσα του Σταθμού του Μετρό ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
Σε περιορισμένο χώρο 60 περιπτέρων η 2η COOPEXPO θα επιχειρήσει να προβάλει ένα πανόραμα της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας. Επιδιώκεται να περιληφθούν όλες οι περιφέρειες και το μεγαλύτερο δυνατό εύρος δραστηριοτήτων, που αφορούν είτε στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων, είτε στην παροχή υπηρεσιών.

Η διάθεση υπηρεσιών ή προϊόντων εισαγωγής ή επιχειρήσεων που εκφεύγουν του πεδίου της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας δεν είναι στους σκοπούς της έκθεσης.
Κάθε περίπτερο θα περιλαμβάνει 1 τραπέζι, 2 καρέκλες, φωτισμό περιπτέρου, 1 πρίζα με παροχή 500W και πινακίδα με την επωνυμία/λογότυπο του εκθέτη).

Καλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, σε πρώτη φάση να ενδιαφέρον για την συμμετοχή τους στην έκθεση ή και στην διοργάνωση, συμπληρώνοντας την συνημμένη φόρμα και αποστέλλοντας email στην διεύθυνση: info@coopexpo.gr μέχρι την Τρίτη 15 Μαίου 2018 στις 8 μμ
(Για  υπό σύσταση επιχειρήσεις που διαθέτουν όμως ΑΓΕΜΚΟ θα διατεθεί ειδικό ομαδικό περίπτερο στο οποίο θα μπορούν να παρουσιάσουν το σχέδιό τους).
Τα έξοδα λειτουργίας της έκθεσης, δηλαδή τα κόστη της διαρρύθμισης της αίθουσας, του βασικού εξοπλισμού των περιπτέρων, της ασφάλισης και της προβολής της έκθεσης, έχουν αναληφθεί από το διοργανωτή.

Κάθε άλλο έξοδο βαρύνει τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις, όπως έξοδα μεταφοράς, διαμονής, αμοιβές προσωπικού ή έξτρα εξοπλισμός περιπτέρων.
Η διάθεση του χώρου πολλαπλών χρήσεων του Σταθμού Σύνταγμα αποτελεί ευγενική προσφορά της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. για την διενέργεια έκθεσης Κοινωνικής Οικονομίας.

Για την Διοργάνωση:
Αλληλεγγύη για Όλους


Προσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος 2η COOPEXPO