ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών (Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε.-Ν.Π.Ι.Δ.) αποφάσισε την πρόσληψη ενός (1) υπαλλήλου πληροφορικής για τη θέση προγραμματιστή, στο Γραφείο Μηχανογράφησης του Ταμείου, με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου ενός (1) έτους με δυνατότητα ανανέωσης, που να πληροί τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Η διαδικασία επιλογής υποψηφίου διέπεται από τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του Ταμείου (κεφάλαιο Δ άρ. 1.3.β) και τη διαδικασία και τις προϋποθέσεις που εκεί αναπτύσσονται.

Απαιτούμενα προσόντα και δεξιότητες:

  • Πτυχίο ανώτατης πανεπιστημιακής ή τεχνολογικής εκπαίδευσης στην πληροφορική.
  • Τουλάχιστον 3ετή εμπειρία σε ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών και σε γλώσσες που υποστηρίζονται από νέες τεχνολογίες, θα ληφθεί σοβαρά υπόψη η εξειδίκευση σε Java, HTML και MYSQL.
  • Πολύ καλή γνώση Αγγλικών.
  • Για τους άντρες υποψηφίους εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.
  • Συστατικές επιστολές εφόσον υπάρχουν.

Τρόπος αποστολής/καταληκτική ημερομηνία

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα σε κλειστό σφραγισμένο φάκελο με τίτλο «ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» αναγράφοντας τα αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας τους. Η προθεσμία υποβολής των βιογραφικών αρχίζει από την Τετάρτη 09 Μαΐου 2018 έως και την Τρίτη 22 Μαΐου 2018 και ώρα 15:00 μ.μ. με τους ακόλουθους τρόπους:

  1. Μέσω συστημένης επιστολής στη διεύθυνση:

Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε.-Ν.Π.Ι.Δ.

Χαλκοκονδύλη 56

τ.κ. 104 32 Αθήνα

  1. Ιδιοχείρως στο γραφείο πρωτοκόλλου του Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε.-Ν.Π.ΙΔ. στον 6ο όροφο στην παραπάνω διεύθυνση και ώρες 08:30π.μ. έως 15:00μ.μ.

 

Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.

Βιογραφικά που υποβάλλονται εκπρόθεσμα λαμβάνουν αριθμό πρωτοκόλλου αλλά δεν λαμβάνονται υπόψη.

Διαδικασία Επιλογής

Τα βιογραφικά σημειώματα θα αξιολογηθούν και οι υποψήφιοι που θα περάσουν στη δεύτερη φάση αξιολόγησης, θα υποβληθούν σε προσωπική συνέντευξη, για την οποία θα κληθούν με προσωπική πρόσκληση, και θα συνεκτιμηθούν τα τυπικά τους προσόντα για την συνολική αξιολόγησή τους.

Για τυχόν διευκρινήσεις ή ερωτήσεις παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Τμήμα Διοικητικού Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού στα τηλέφωνα 210-5289583 και 210-5289572 καθημερινά από τις 09:00π.μ.-15:00μ.μ. ή τις αποστείλετε ηλεκτρονικά στο dioik@teayfe.gr

Με την υποβολή υποψηφιότητας ο διαγωνιζόμενος συναινεί στην τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων με αποκλειστικό σκοπό να διερευνηθεί η προοπτική της μελλοντικής επαγγελματικής συνεργασίας με το Ταμείο. Τα προσωπικά δεδομένα του κάθε υποψηφίου δε διαβιβάζονται σε τρίτους και κάθε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται σύμφωνα με τις επιταγές της νομοθεσίας περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως σήμερα ισχύει.


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ