Πρόγραμμα σεμιναρίων και συνεδριών συμβουλευτικής του Social Dynamo για τον μήνα Μάρτιο, μήνα αφιερωμένο στη θεματική της διαχείρισης και αξιολόγησης έργου:

  • Τρίτη 13 Μαρτίου, 17.00-19.00, Καινοτόμες ιδέες κοινωνικής οικονομίας από τη Wise Greece. Η Wise Greece παρουσιάζει έξυπνες και καινοτόμες προτάσεις στην εξεύρεση πόρων, τρόπους να επιτύχει μια οργάνωση τη βιωσιμότητά της, και το τι αποκόμισε από την Αγγλία γνωρίζοντας κορυφαίους fundraisers ως νικήτρια του διαγωνισμού Innovative Fundraising Award. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
  • Τετάρτη 14 Μαρτίου, 15.00-18.00, Εργαστήριο «Διαχείριση Έργου» από την κα Ειρήνη Ανδριώτη, Project Coach. Στο εργαστήριο οι συμμετέχοντες αποκτούν συστηματική και ολοκληρωμένη εικόνα για την οργάνωση, εκτέλεση και έλεγχο ενός  έργου και γνωρίζουν εργαλεία και μεθοδολογίες διαχείρισης έργου και τρόπους πρόβλεψης και αντιμετώπισης κινδύνων. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
  • Δευτέρα 19 Μαρτίου, 16.00-18.00, Εργαστήριο «Αξιολόγηση Έργου» από την κα Ειρήνη Ανδριώτη, Project Coach. Στο εργαστήριο οι συμμετέχοντες ανακαλύπτουν το μοντέλο “plan-do-check-act” ως μία επαναληπτική μέθοδο ελέγχου για τη συνεχή βελτίωση διαδικασιών και αποτελεσμάτων, μαθαίνουν να ορίζουν ποσοτικούς και ποιοτικούς δείκτες, και να εφαρμόζουν εργαλεία αξιολόγησης όπως ερωτηματολόγια, συνεντεύξεις, βιωματικές αναφορές και εκθέσεις προόδου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
  • Τρίτη 20 Μαρίου, 15.00-17.00, Συνεδρίες συμβουλευτικής σε νομικά ζητήματα από το δικηγορικό γραφείο StamatopoulosEftychidou. Οι συνεδρίες είναι μία ευγενική παραχώρηση των συνεργατών μας από το δικηγορικό γραφείο StamatopoulosEftychidou προς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και άτυπες ομάδες πολιτών. Για πληροφορίες και ραντεβού δείτε εδώ.
  • Τετάρτη 28 Μαρτίου, 16.00-18.00, Συνεδρίες συμβουλευτικής σε θέματα οικονομικής διαχείρισης από τον κ. Νίκο Ακάβαλο, μέλος του ΚΕΜΕΛ . Η συμβουλευτική παρέχεται με την ευγενική συνεισφορά του Κέντρου Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος στο πλαίσιο της υποστήριξής του προς μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και άτυπες ομάδες πολιτών. Για πληροφορίες και ραντεβού δείτε εδώ.
  • Πέμπτη 29 Μαρτίου, 12.00-14.00, Συνεδρίες συμβουλευτικής για αιτήσεις χρηματοδότησης προς ιδρύματα από την Μαρία Τσενέ και τον Βλάση Αδρακτά, Ίδρυμα Μποδοσάκη. Οι εκπρόσωποι οργανώσεων θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μια επαγγελματική γνώμη πάνω σε μία αίτηση χρηματοδότησης την οποία έχουν συντάξει  και κατευθυντήριες γραμμές. Για πληροφορίες και ραντεβού δείτε εδώ.