Αγαπητοί φοιτητές,

Σας ανακοινώνουμε την διοργάνωση του 9ου LEADERSHIP FORUM 2018, “ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ KAI ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ”, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, ώρα 16.30, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας Mercedes-Benz Ελλάς, αίθουσα Hall of Stars, (Θηβαϊδος 20, Νέα Κηφισιά).

Το Ελληνο-Aμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Επιτροπή Ηγεσίας έχει εκπονήσει ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα από εκδηλώσεις με το γενικό τίτλο LEADERSHIP FORUMS, οι οποίες απευθύνονται σε νέους ηλικίας από 17 – 25 ετών, (δηλαδή μαθητές τελευταίας τάξης Λυκείου και φοιτητές). Ήδη μέσα στα τελευταία χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί 8 εκδηλώσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία και σημαντική προσέλευση νέων από εκπαιδευτικά Ιδρύματα δημόσια και ιδιωτικά.

Ο Πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Σίμος Αναστασόπουλος κρίνοντας απαραίτητη τη διασύνδεση της εκπαίδευσης των νέων ανθρώπων με την αγορά εργασίας και την επιχειρηματικότητα, προσφέρει στο UNIVERSITY OF PIRAEUS, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την  εκδήλωση 15 άτομα (επίλεκτοι φοιτητές ηλικίας έως 25  ετών).

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο Γραφείο Διασύνδεσης (210 4142534, gdiasyn@unipi.gr ) έως την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα και το έντυπο συμμετοχής της εκδήλωσης.


9th Leadership Forum Invitation


9th Leadership Forum Participation Form