Τη Δευτέρα 20/11 πραγματοποιήθηκε το StartUp Your Life στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς! 

Το Γραφείο Διασύνδεσης ήταν εκεί σε συνεργασία με την AIESEC για να δώσει την δυνατότητα στους φοιτητές να ακούσουν ιστορίες επιχειρηματικότητας. 
Το θέμα της ημέρας ήταν βασισμένο στα στάδια από τα οποία περνάει μία Startup επιχείρηση και την υποστήριξη που μπορεί να δεχτεί από το εξωτερικό περιβάλλον:
– Sensing, από την Statathlon
– Dreaming, από την DevelopGreece
– Building, από την Wizz
– Succeeding, από την Innoetics
– Supporting, από την Bayer

«Σε μια δύσκολη περίοδο για το οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον, οι νέοι δε λαμβάνουν την απαιτούμενη ενθάρρυνση να κυνηγήσουν τα όνειρα τους. Αντίθετα η περιρρέουσα ανησυχία για το μέλλον τείνει να τους αποτρέπει να αναλάβουν οποιοδήποτε ρίσκο. Κόντρα στο ευρύτερο πνεύμα των καιρών η AIESEC, μέσα από την εκδήλωση “Startup Your Life”, προσπάθησε να προσφέρει μια εναλλακτική και πιο αισιόδοξη οπτική στους νέους στέλνοντας το μήνυμα ότι πρέπει να τολμάμε και να μη μας τρομάζουν οι δυσκολίες, αν θέλουμε να πετύχουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποτελέσαμε κι εμείς μέρος αυτής της προσπάθειας, γιατί σε μια εποχή γεμάτη προκλήσεις είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε σε νέους επίδοξους επιχειρηματίες με όνειρα για το μέλλον και να τους δείξουμε πώς η Bayer στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειές τους», δήλωσε η Σόνια Μουσαβερέ, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας στην Βayer Ελλάς. 

Επιπλέον, σε συνέχεια της ήδη υπάρχουσας συνεργασίας της Bayer Ελλάς με την AIESEC, η Bayer Ελλάς ανακοίνωσε τη δέσμευση της να στηρίξει με 5 υποτροφίες το πρόγραμμα Global Entrepreneur της AIESEC. Με αυτές τις υποτροφίες φιλοδοξεί να προσφέρει την ευκαιρία σε 5 νέους, κάτω των 30 ετών, να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία στο εξωτερικό, προκειμένου να γεμίσουν την επαγγελματική τους φαρέτρα με εφόδια που θα τους φανούν χρήσιμα σε κάθε επαγγελματικό τους βήμα.

Η διαδικασία του διαγωνισμού για τις 5 υποτροφίες θα ξεκινήσει σήμερα και θα είναι ανοιχτή για κάθε φοιτητή 3ου έτους και άνω.
Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σήμερα.