Έχεις σκεφτεί ποτέ πως είναι να εργάζεσαι στο εξωτερικό; Τι διαφορετικό θα μπορούσε να σου προσφέρει μία τέτοια εμπειρία;

Τώρα μπορείς να δουλέψεις και να ανακαλύψεις τον τρόπο λειτουργίας μίας Start-Up επιχείρησης στη Ρουμανία μέσα από το πρόγραμμα της AIESEC, το Global Entrepreneur.
Διεκδίκησε τη προσωπική σου ανάπτυξη και χτίσε τις βάσεις για να δημιουργήσεις ένα ανταγωνιστικό βιογραφικό για την αναζήτηση εργασίας σου.
Ενημερώσου για την ευκαιρία εδώ: https://aiesec.gr/students/globalentrepreneur/#form
Πολλά ερωτήματα προκύπτουν όταν παρουσιάζεται μία τέτοια ευκαιρία, παρόλα αυτά δεν πρέπει να αποτελούν εμπόδιο για να κάνουμε το επόμενο βήμα, αλλά να ψάχνουμε τις κατάλληλες απαντήσεις ώστε να δούμε αν αξίζει να την εκμεταλλευτούμε.
Γιατί να εργασθείς σε Start-up;
Οι Start-ups είναι νεοσύστατες επιχειρήσεις που έχουν γρήγορο ρυθμό ανάπτυξης και διεκδικούν τη γρήγορη αναγνώριση τους ως εταιρίες. Αν μπορούσε κάποιος να τις περιγράψει με μία λέξη αυτό θα ήταν η καινοτομία. Παράλληλα λοιπόν με το ότι μαθαίνεις και αναπτύσσεις τις κατάλληλες δεξιότητες στο τομέα που ασχολείσαι (καθώς δεν διαφέρει στη λειτουργία της με μία εταιρεία), θα καταφέρεις να δεις εκ των έσω πως λειτουργούν όλοι οι τομείς και πως αλληλεπιδρούν οι δραστηριότητες με τις οποίες ασχολούνται. Επιπλέον, βλέπεις πως μια απλή ιδέα μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής επιχείρησης.
 
Γιατί στο εξωτερικό;
Το να εργασθείς στο εξωτερικό έστω και για ένα μικρό χρονικό διάστημα, αποτελεί από μόνο του ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που λαμβάνεται υπόψιν από κάθε εργοδότη. Τα άτομα που έχουν εργαστεί στο εξωτερικό ταυτόχρονα δείχνουν πως δεν φοβούνται να πάρουν το παραμικρό ρίσκο και είναι ανοιχτοί σε προκλήσεις και δύσκολες καταστάσεις. Παράλληλα, μία εμπειρία στο εξωτερικό διευρύνει τους ορίζοντες του ατόμου και του επιτρέπει να γυρίσει στη χώρα του με νέες ιδέες και προτάσεις για το αντικείμενο του, αλλά και για ολόκληρο το περιβάλλον εργασίας του.
Οι ευκαιρίες έρχονται, στο χέρι μας είναι να τις κάνουμε δικές μας και να μην περιμένουμε το αύριο.
Πάρε το ρίσκο και κάνε το επόμενο βήμα εδώ: https://aiesec.gr/students/globalentrepreneur/#form