Εθελοντικές θέσεις για Μάρκετινγκ, Εταιρικές Συνεργασίες, HR, στην ethelon

Η ethelon σε προσκαλεί να κάνεις αίτηση για να γίνεις εθελοντής για τη σεζόν 2017-18.

Η ethelon είναι ένας οργανισμός που προωθεί τον εθελοντισμό μέσα από διάφορες δράσεις (συμμετοχή σε events και διοργάνωση Κοινωνικών Δράσεων) και συνδέοντας εθελοντές, ΜΚΟ και εταιρείες.

Μέσα από τον εθελοντισμό σου δίνεται η ευκαιρία να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου, να ενδυναμώσεις το βιογραφικό σου και να κάνεις πράξη όσα μαθαίνεις θεωρητικά στις σπουδές σου και να γίνεις κομμάτι της αλλαγής και προωθώντας τον εθελοντισμό.

Πιο συγκεκριμένα μπορείς να κάνεις αίτηση στις εξής ομάδες:

1.Corporate Partnerships & Operations Team

H Corporate Partnerships & Operations Team αναλαμβάνει την υλοποίηση και τη διαχείριση προγραμμάτων και συνεργασιών με τις εταιρίες, με σκοπό την ανάπτυξη της κουλτούρας εθελοντισμού σ’αυτές.

http://www.ethelon.org/ethelon-partnerships-team/

2.ethelon Talent Manager [HR]

Ο Talent Manager υποστηρίζει και αναπτύσσει τις ομάδες του οργανισμού φροντίζοντας για τη προσωπική ανάπτυξη και ικανοποίηση των εθελοντών, τις ευκαιρίες εξέλιξης, την αναγνώριση, την ισότιμη μεταχείριση, τις συνεχείς προκλήσεις και τις καινοτόμες πρακτικές διαχείρισής των εθελοντών.

http://www.ethelon.org/ethelon-hr/

3.ethelon Growth Enthusiast Intern

Αποστολή του Growth Enthusiast Intern είναι η εμπλοκή και υποστήριξη ποικίλων πρότζεκτ του οργανισμού, καθώς και η υποστήριξη των διαδικασιών της κύριας οργανωτικής ομάδας της ethelon. Αναζήτά τρόπους βελτίωσης της καθημερινής λειτουργίας του οργανισμού και τρόπους εξέλιξης του οργανισμού βάση της φιλοσοφίας και των στρατηγικών στόχων. Τέλος φροντίζει να αναρμονίζεται η δράση της ethelon με τους παγκόσμιους στόχους για τη βιώσιμη ανάπτυξη των Ηνωμένων Εθνών.

http://www.ethelon.org/intership-position-at-ethelon/

4.Community Team (Marketing and Communications)

Η ομάδα των Community Managers είναι υπεύθυνοι για την διαδικτυακή επικοινωνία με τα μέλη της ethelon και το community management. Ασχολούνται με το email marketing, το social media marketing και το content marketing.

http://www.ethelon.org/ethelon-community-team/


Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνείστε με το hi@ethelon.org ή στη σελίδα μας στο facebook www.facebook.com/Ethelon.org/