Accounting Documents Controller (ref. adc-u)

Αθήνα

Η Data Communication Α.Ε. είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής στην Ελλάδα και στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft, ενώ, παράλληλα, κατέχει ηγετική θέση στην αγορά λογισμικού για λογιστικά γραφεία.

Η πολύχρονη διαδρομή μας, ήδη από το 1987, χαρακτηρίζεται από τη δέσμευση στην ποιότητα, τη συνέπεια, την έμφαση στην ανάπτυξη και την καινοτομία, καθώς και από σημαντικές διακρίσεις ως Best Work Place σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Η εταιρία διαθέτει δύο τομείς δραστηριότητας:

 Ανάπτυξη ιδιοπαραγόμενου λογισμικού Επιχειρησιακής και Λογιστικής Διαχείρισης, καθώς και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας    

 Δημιουργία εξειδικευμένων λύσεων κάθετων αγορών και υλοποίηση έργων βασισμένων σε εφαρμογές ERP, CRM, Document Management της Microsoft, που απευθύνονται σε επιχειρήσεις με σύνθετες ανάγκες 

Στην Data Communication διασφαλίζουμε πάντα την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας μέσω της βραβευμένης πολιτικής εξυπηρέτησης Customer Care 360°

Με παρουσία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, έχουμε στο ενεργητικό μας περισσότερες από 36.000 εγκαταστάσεις σε πάνω από 18.000 πελάτες, απασχολούμε 120 στελέχη, ενώ, παράλληλα, διατηρούμε ισχυρό πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών.

Σκοπός

H Data Communication αναζητά για τα κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα, νέα στελέχη ως Accounting Documents Controllers, για μερική απασχόληση, με κύρια αρμοδιότητα τον έλεγχο των παραστατικών πριν την καταχώρησή τους στη λογιστική εφαρμογή Academia Financials.

Προσόντα

  • Σπουδές στη Λογιστική σε ΤΕΙ, ΙΕΚ ή Πανεπιστήμιο
  • Εργασιακή εμπειρία στη λογιστική θα αποτελέσει πρόσθετο προσόν
  • Καλή γνώση και ευχέρεια στον χειρισμό Η/Υ και βασικών προγραμμάτων/εφαρμογών (εμπειρία στη χρήση λογιστικών προγραμμάτων θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα)
  • Ταχύτητα και μεθοδικότητα
  • Προσοχή στη λεπτομέρεια

Προσφέρουμε

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
  • Εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον (5 εθνικές διακρίσεις & 1 ευρωπαϊκή στον διαγωνισμό Best Workplaces)
  • Συνεχή εκπαίδευση
  • Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση

 

Η θέση αφορά μόνιμη απασχόληση με μειωμένο ωράριο (4 ώρες /ημέρα, 5 ημέρες /εβδομάδα).

 

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα στο e-mail: jobs@datacomm.gr (αναγράφοντας τον κωδικό θέσης: adcu)