Expand your skillset and gain real world experience!

Αναπτύξτε τις δεξιότητές σας και αποκτήστε πραγματική εμπειρία από τον κόσμο των επιχειρήσεων, λαμβάνοντας μέρος στο διήμερο φοιτητικό πρόγραμμα/διαγωνισμό Ace the Case!

11 & 12 Μαΐου 2017

H KPMG προσφέρει αυτή την συναρπαστική ευκαιρία σε Προπτυχιακούς και Μεταπτυχιακούς φοιτητές (oμάδες των τεσσάρων), για να αποκτήσουν σημαντική εμπειρία από τον πραγματικό κόσμο των επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα Ace the Case περιλαμβάνει ένα διήμερο διαδραστικό σεμινάριο/διαγωνισμό, το οποίο θα υλοποιήσουν στελέχη της KPMG με διεθνή εμπειρία.

Οι εισηγητές μας θα σας βοηθήσουν να ενδυναμώσετε τις αναλυτικές σας ικανότητες χρησιμοποιώντας πραγματικά επιχειρησιακά σενάρια, όπως επίσης και να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στην παρουσίαση ιδεών και λύσεων.

Πώς είναι δομημένη η εκδήλωση:

 

   1η ημέρα: Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Ημερίδα/σεμινάριο εκπαίδευσης με εισηγητές στελέχη μας σε business case analysis και presentation skills, καθώς και networking lunch, με σκοπό τη γνωριμία των φοιτητών με τα στελέχη μας, καθώς και με τους εισηγητές και την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού.

   2η ημέρα: Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Διεξαγωγή διαγωνισμού σε business case analysis, παρουσίαση στην κριτική επιτροπή, ανάδειξη νικήτριας ομάδας, τελετή απονομής επάθλου, γιορτή!

Πού θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση:

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στα γραφεία της εταιρείας μας στην Αγία Παρασκευή, Στρατηγού Τόμπρα 3, 153 42.

Ποιος μπορεί να λάβει μέρος:

Προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές (με άριστη γνώση αγγλικών και χρήση Η/Υ), οι οποίοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε ομάδες των τεσσάρων, χρησιμοποιώντας την φόρμα (registration form) που θα βρουν στο site μας, μέχρι τις 12 Απριλίου 2017.

Από τις ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή, θα επιλεγούν οι έξι (6) καλύτερες για να λάβουν μέρος στο ανωτέρω πρόγραμμα.

Σας ευχαριστούμε,

HR Department KPMG

Για άμεση πρόσβαση στο website KPMG “Ace the Case” μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://home.kpmg.com/gr/el/home/careers/ace-the-case1.html

 Ace the Case overview_2017

Ace the Case e-use_poster