ΑΓΓΕΛΙΑ- Περιγραφή θέσης εργασίας

Η εταιρία μας http://www.mdt.gr/ με  παρουσία 15 χρόνων στην αγορά, αναγνωρίσιμη στο πεδίο δραστηριοποίησης της, παρέχει υπηρεσίες στήριξης με εξειδίκευση στις ΜΜΕ για την επιτυχή υλοποίηση των Επιχειρηματικών Σχεδίων τους.

Αναζητούμε απόφοιτη-ο ή τελειόφοιτη-ο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά (έως 3 χρόνια από την αποφοίτηση, εάν δεν υπάρχει προϋπηρεσία) με τα ακόλουθα προσόντα: εξαιρετική ικανότητα ιεράρχησης και διαχείρισης  προτεραιοτήτων, επικοινωνιακές και οργανωτικές ικανότητες, έμφαση στη λεπτομέρεια και την ακρίβεια επικοινωνίας, ικανότητες λήψης πρωτοβουλιών και επίλυσης προβλημάτων, εξαιρετική γνώση Η/Υ, ελληνικής και αγγλικής γλώσσας στον γραπτό και προφορικό λόγο.

Η θέση εργασίας προσφέρεται αρχικά για τετράωρη απασχόληση με προοπτική πλήρους απασχόλησης, εάν η συνεργασία ευδοκιμήσει.

Επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη σχετική προϋπηρεσία στην εκπόνηση και παρακολούθηση χρηματοδοτούμενων επενδυτικών σχεδίων και η γνώση Access.

Θα προτιμηθούν οι κατευθύνσεις χρηματοοικονομικής και στατιστικής, θα συνεκτιμηθεί βαθμός πτυχίου και διάρκεια σπουδών και θα απαντηθούν μόνο όσα βιογραφικά καλύπτουν τις προδιαγραφές της θέσης.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι ν’ αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@mdt.gr