ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ FUTURE CHANGERS ΑΠΟ ΤΗ VODAFONE

702

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τον πλανήτη μας με την τεχνολογία;

Στη Vodafone, αξιοποιούμε την τεχνολογία για να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο και βιώσιμο μέλλον για όλους! Στο ταξίδι αυτό, προσκαλούμε την επόμενη γενιά πρωτοπόρων, τους Future Changers.

Διοργανώνουμε, μαζί με άλλες 14 χώρες του Ομίλου Vodafone, έναν διεθνή τεχνολογικό διαγωνισμό, τους Future Changers, για νέους άνω των 18 ετών. Οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλουν την πρότασή τους σε γραπτή μορφή ή βίντεο, όπου θα περιγράφεται συνοπτικά η ιδέα τους. για ένα digital προϊόν που θα συμβάλει στη αντιμετώπιση των μεγαλύτερων περιβαλλοντικών προκλήσεων της εποχής μας: τη μείωση των εκπομπών άνθρακα και των αποβλήτων.

Δήλωσε συμμετοχή

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά έως τις 20 Οκτωβρίου και ώρα 23:59 (GMT). Οι δέκα καλύτερες ιδέες θα αξιολογηθούν από ένα πάνελ κριτών του κλάδου και o/η νικητής/τρια θα κερδίσει μια 3μηνη υποτροφία στο πρόγραμμα Techcelerate του Imperial College στο Λονδίνο, όπου σε συνεργασία με τη Vodafone θα έχει την ευκαιρία να υλοποιήσει τη δική του/της ιδέα, καθώς και χρηματοδότηση αξίας £5.000.

Το link της αίτησης καθώς και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ:

http://bit.ly/future_changers

Mπορείτε επίσης να δείτε το video της ενέργειας εδώ:

http://bit.ly/2oNgjGI