«ΣΥΣΥΦΟΣ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΠΕΡΦΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΙΚΟΝΑΣ»

Το Κέντρο Ερευνών Πανεπιστημίου Πειραιώς στο πλαίσιο υλοποίησης και για τις ανάγκες του έργου με τίτλο «ΣΥΣΥΦΟΣ – Ανάπτυξη ολοκληρωμένου Συστήματος Υψηλής απόδοσης και αξιοπιστίας για τη Συμπίεση και διαχείριση ΥπερΦασματικών δεδΟμένων εικόναΣ» και με κωδικό MIS 5030457, προτίθεται να συνεργαστεί με σύμβαση ανάθεσης έργου με ένα (1) φυσικό πρόσωπο, με χρονική διάρκεια από την υπογραφή της σύμβασης έως την ολοκλήρωση του έργου με δυνατότητα ανανέωσης της σύμβασης σε ενδεχόμενη παράταση της διάρκειας του έργου.

Το ύψος της αμοιβής για το ανατιθέμενο έργο συναρτάται με το ειδικό αντικείμενο ανάθεσης, τα προσόντα του αντισυμβαλλόμενου, την προϋπολογισθείσα δαπάνη για το προς ανάθεση έργο, ενώ υπόκειται στους περιορισμούς του χρηματοδοτικού προγράμματος και της κείμενης νομοθεσίας.

Η χρονική διάρκεια του φυσικού αντικειμένου του ως άνω έργου είναι 28/06/2018 – 27/06/2021. Μια συνοπτική περιγραφή του φυσικού αντικειμένου του έργου παρουσιάζεται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι.

Το έργο με τίτλο «ΣΥΣΥΦΟΣ – Ανάπτυξη ολοκληρωμένου Συστήματος Υψηλής απόδοσης και αξιοπιστίας για τη Συμπίεση και διαχείριση ΥπερΦασματικών δεδΟμένων εικόναΣ» και με κωδικό MIS 5030457 υλοποιείται στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020 και της πρόσκλησης «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ»» με Κωδικό ΟΠΣ 2076, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση – Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από Εθνικούς Πόρους.

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες να μελετήσουν τη σύντομη περιγραφή του έργου και το αντικείμενο απασχόλησης (βλ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι) και να υποβάλλουν την πρόταση συνεργασίας τους (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ), συνοδευόμενη από:

  • Υπεύθυνη δήλωση Ν.1599/1986 σύμφωνα με τα οριζόμενα στην πρόσκληση
  • Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και ευκρινή φωτοαντίγραφα των πρωτότυπων τίτλων σπουδών, και από τις απαραίτητες βεβαιώσεις εμπειρίας ή συμβάσεις, τυχόν συστατικές επιστολές και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που τεκμηριώνει αυτά που αναφέρονται στο βιογραφικό τους και κατά την κρίση τους θα βοηθήσει την επιτροπή επιλογής στη διαμόρφωση γνώμης για την καταλληλότητα των υποψηφίων.

Τα παραπάνω στοιχεία θα πρέπει να κατατεθούν είτε αυτοπροσώπως είτε με συστημένη επιστολή (θα ληφθεί υπόψη η σφραγίδα του ταχυδρομείου) έως και την 14η  Σεπτεμβρίου 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00 μ.μ. στην παρακάτω διεύθυνση:

ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 122, 185 32, ΠΕΙΡΑΙΑΣ

6ος Όροφος Πρωτόκολλο

Στον φάκελο πρέπει να υπάρχει η ένδειξη:

Για τη Θέση 1 της με αρ. πρωτ. 201809743/03.08.2018 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ του Κέντρου Ερευνών Πανεπιστημίου Πειραιώς, για τις ανάγκες του έργου«ΣΥΣΥΦΟΣ».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι υποψήφιοι θα πρέπει να απευθύνονται στην κ. Καλποδήμου Άννα στο email akalpo@unipi.gr .

Σχετικά Άρθρα


περισσότερες πληροφορίες