Για μία ακόμα χρονιά το HIGGS δέχεται αιτήσεις για τα προγράμματα Incubator & Αccelerator. Τα δύο εξειδικευμένα προγράμματα του HIGGS προσφέρονται διαδικτυακά και στοχεύουν στην υποστήριξη των οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών, παρέχοντας δωρεάν εκπαίδευση και συμβουλευτική.

Αν θέλεις να βελτιώσεις τη στρατηγική της οργάνωσής σου, να αναπτύξεις το δίκτυό σου, να προσελκύσεις χρηματοδότες και να λάβεις χρήσιμα εργαλεία και συμβουλές για τη βιωσιμότητά της, συμπλήρωσε την αίτησή σου σήμερα! Μέσω των προγραμμάτων αποκτάς πρόσβαση σε συμβουλευτική και mentoring, εξειδικευμένα workshops από καταξιωμένα στελέχη και ευκαιρίες networking με ελληνικές και διεθνείς οργανώσεις και χρηματοδότες.

Ποιο πρόγραμμα να διαλέξω;

Το πρόγραμμα Incubator απευθύνεται σε νεοσύστατες ΟΚοιΠ (Αστικές Μη Κερδοσκοπικές Εταιρείες, Σωματεία) και φορείς κοινωνικής επιχειρηματικότητας προσφέροντας τους τα απαραίτητα εφόδια μέσω εκπαίδευσης και συμβουλευτικής, ώστε να εξασφαλίσουν σωστό
στρατηγικό σχεδιασμό, εσωτερική οργάνωση και λειτουργία. Αφορά σε ΟΚοιΠ που είναι σε
διαδικασία εκκίνησης/λειτουργίας/επανεκκίνησης και έχουν νόμιμη υπόσταση έως 2 χρόνια,
ενώ η δωρεάν εκπαίδευσή και υποστήριξή τους διαρκεί 12 έως 24 μήνες.

Για την κατάθεση αιτήσεων καθώς και για περισσότερες πληροφορίες γύρω από το πρόγραμμα Incubator, επισκεφτείτε 👉 https://higgs3.org/incubator/

Το πρόγραμμα Accelerator είναι ένας “επιταχυντής” που στοχεύει στην υποστήριξη ώριμων οργανώσεων με λειτουργία άνω των 2 ετών, σε ζητήματα στρατηγικής, business plan, διαμόρφωσης προτάσεων και οικονομικής βιωσιμότητας μέσα από ένα δωρεάν εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και συμβουλευτικής διάρκειας 6 μηνών.

Για την κατάθεση αιτήσεων καθώς και για περισσότερες πληροφορίες γύρω από το πρόγραμμα Αccelerator, επισκεφτείτε 👉 https://higgs3.org/accelerator-3/

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων και για τα 2 προγράμματα (Incubator & Accelerator) ξεκινά τη Δευτέρα, 26 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερες Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα και τις αιτήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το HIGGS στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

email: info@higgs3.org

Τηλέφωνο: 2114116300