Call Εθελοντών FIRST Global Challenge 2024

45
Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι το FIRST Global Challenge 2024 θα διεξαχθεί στην Αθήνα από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου με Εθνικούς Συνδιοργανωτές το MellonLab & το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ: https://mellonlab.org/fgc.
Τον διαγωνισμό υποστηρίζουν και θα είναι παρόντα σημαντικά πανεπιστημιακά ιδρύματα από τις ΗΠΑ, όπως το MIT, το Yale, το WPI, κα. Θα βρίσκονται επίσης στον μεγάλοι οργανισμοί και αντιπρόσωποι τους (DEKA, Lam Research, Bezos Earth Fund, XPRIZE), καθώς και σπουδαίες προσωπικότητες του STEM, της πολιτικής και του επιχειρείν.
Καλούμε φοιτητές από όλη την Ελλάδα να συμμετάσχουν εθελοντικά στο FIRST Global Challenge, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να επεκτείνουν το δίκτυο τους, να ενισχύσουν το βιογραφικό τους και να ζήσουν από κοντά τη μοναδική αυτή εμπειρία.
Οι εθελοντές αποτελούν κρίσιμο μέρος του FIRST Global Challenge και υπάρχουν διάφορες τεχνικές και μη τεχνικές θέσεις. Οι ημερομηνίες εθελοντισμού είναι: 25-29/09/2024. Όλοι οι εθελοντές θα έχουν πρόσβαση στο event, τις τελετές και θα λάβουν Certificate of Excellence και Εθελοντισμού από το FIRST Global (IFCA).
Το MellonLab, ως Εθνικός Συνεργάτης Διεξαγωγής του FIRST Global Challenge Athens 2024, δέχεται fast tracked αιτήσεις εθελοντών από την Αττική αλλά και όλη την Ελλάδα και ομογένεια για διάφορες θέσεις εθελοντών, τεχνικής και μη τεχνικής φύσεως.
Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν έως τις 15/07/2024 στην παρακάτω φόρμα: https://forms.gle/EthFnsp4gEAUtEGA8