21-23/10: ΑΙ Insurance Hackathon | Eθνική Ασφαλιστική + Μicrosoft
Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο 1ο AI Insurance Hackathon, που διοργανώνει η Εθνική Ασφαλιστική σε συνεργασία με τη Microsoft.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που πραγματοποιείται για πρώτη φορά τόσο από την Εθνική Ασφαλιστική όσο και στον ελληνικό ασφαλιστικό κλάδο, φέρνοντας κοντά φοιτητές, αποφοίτους, επαγγελματίες και ειδικούς της τεχνολογίας με στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων αξιοποιώντας τις δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης.
Θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν μπορούσατε να μας ενημερώσετε ποιες ομάδες, εργαστήρια ή φοιτητές ενδέχεται να ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, ώστε να προγραμματίσουμε τις σχετικές παρουσιάσεις.
Για Εγγραφές: AI Insurance HACKATHON {Εθνική Ασφαλιστική + Microsoft} Φόρμα εγγραφής
ή σκανάρετε με το κινητό σας:

Όροι συμμετοχής:
https://www.ethnikiasfalistiki.gr/terms-ai-insurance-hackathon
Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και ανυπομονούμε να σας υποδεχθούμε στο AI Insurance Hackathon τον Οκτώβριο 2026.
AI Insurance Hackathon | Εθνική Ασφαλιστική & Microsoft




