ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΕ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΆΣΚΗΣΗΣ “ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ” 2024

22
To “Δίπλα σου, στην πράξη” απευθύνεται σε Τελειόφοιτους ή Πτυχιούχους Πανεπιστημίων σε ειδικότητες σχετικές με Λογιστική, Χρηματοοικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Το πρόγραμμα Υποτροφιών μας  και Πρακτικής Άσκησης  περιλαμβάνει :
  • 2 υποτροφίες με χρηματική ενίσχυση ποσού έως €1.500, σε υποψήφιους που έχουν προγραμματίσει μεταπτυχιακές ή διδακτορικές σπουδές για την εξειδίκευσή τους σε Πανεπιστήμια στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
  • 4 θέσεις έμμισθης Πρακτικής Άσκησης (διάρκειας 4 μηνών), σε νέους επαγγελματίες με στόχο να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους στην πράξη και να εξελιχθούν επαγγελματικά σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ηράκλειο.
Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν βαθμό πτυχίου τουλάχιστον 8 και να είναι μέχρι 29 ετών.
Υποβολές αιτήσεων: 13/9 – 18/10/2024 https://scholarship.foveraprostasia.gr/
Η “Φοβερά Προστασία”, μία από τις μεγαλύτερες Λογιστικές και Συμβουλευτικές εταιρίες στην Ελλάδα,  στηρίζει επί 30 συναπτά έτη, το έργο των Πανεπιστημίων, μέσω των γραφείων σταδιοδρομίας και είναι αρωγός στην επαγγελματική αποκατάσταση των φοιτητών, απορροφώντας έναν μεγάλο αριθμό αυτών, για πρακτική άσκηση σε διάφορα τμήματα ανάλογα με την ειδικότητά τους, δίδοντας την ευκαιρία μόνιμης εργασιακής απασχόλησης.
 Το συγκεκριμένο πρόγραμμα “Δίπλα σου στην πράξη”, αποτελεί ένα σοβαρό κίνητρο προσωπικής εξέλιξης και επαγγελματικής αποκατάστασης, που προσδοκούμε να το στηρίξει και να το προωθήσει όλη η Πανεπιστημιακή  Κοινότητα πανελλαδικά.