ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ 6o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΦΥΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ GR BOSSIBLE “THINK BIG”

308

Θέμα: Πρόσκληση στο 6ο Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GR Bossible “Think Big”

Το καθιερωμένο Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible
“Think Big” επιστρέφει τον Δεκέμβριο! Το διήμερο φεστιβάλ θα διεξαχθεί στον εκθεσιακό χώρο του Σεράφειου συγκροτήματος του δήμου Αθηναίων, στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2023, από τις 10:00 π.μ. έως τις 18:00, με ελεύθερη είσοδο.

Με την παρούσα, προσκαλούμε τη φοιτητική κοινότητα του Πανεπιστημίου σας σε μια διοργάνωση αφιερωμένη στην υποστήριξη, την ανάδειξη και τη δικτύωση του οικοσυστήματος της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στη χώρα μας.

  • Οι φοιτητές των σχολών σας με τη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible “Think Big” θα έχουν τη δυνατότητα να:
  • Συμμετέχουν σε 30 workshops επιχειρηματικότητας (οι συμμετέχοντες στα workshop θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης. Η προεγγραφή είναι απαραίτητη στο σύνδεσμο εδώ)
  • Να παρακολουθήσουν τα Open talks, από καταξιωμένους ομιλητές
  • Να αξιοποιήσουν και να συνδεθούν με φορείς χρηματοδότησης, θερμοκοιτίδες και mentors
  • Να ωφεληθούν από τις ευκαιρίες αλληλεπίδρασης και δικτύωσης που θα αναπτυχθούν στη δράση μας.

Ποιοι είμαστε

Το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα αποτέλεσε το 1999 την πρώτη ελληνική ψηφιακή και φυσική πλατφόρμα σύγκλισης αναγκών εργασίας μεταξύ επιχειρήσεων και υποψηφίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Από το 2012 ανέλαβε πρωτοβουλίες για την ενίσχυση δεξιοτήτων, τη δικτύωση και τη σύγκλιση του οικοσυστήματος των ανθρώπινων πόρων σε μια δυναμική αξιοποίησης των ελληνικών παραγωγικών δυνάμεων. Απαντά σε πραγματικές κοινωνικές και επιχειρηματικές ανάγκες με τις δράσεις του: #JobFestival, #JobDays, HR Community Conference & Awards, GRBossible Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας, Hobby Festival, Voluntary Action Φεστιβάλ Εθελοντισμού, My Gap Feel & Fill Festival (Φεστιβάλ Εκπαίδευσης), Don’t Drop Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας, Μονοπάτια (για την ανάπτυξη δεξιοτήτων), HR Community Actions, εφημερίδα Skywalker FreePress, εφημερίδα Στέντορας, ενημερωτικό site stentoras.gr, Stent Web TV.

Πρόσκληση