GES2023

114
Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει στις 4 και 5 Δεκεμβρίου το 34ο ετήσιο συνέδριο Greek Economic Summit | GES2023 στο Athenaeum Intercontinental Hotel στα ελληνικά και αγγλικά (με ταυτόχρονη διερμηνεία).
Το φετινό summit έχει κεντρικό τίτλο “Fostering a sustainable economic future amidst global challenges” και όπως πάντα μέσα από τις εργασίες του θα συζητηθούν σημαντικά και επίκαιρα θέματα που αφορούν την οικονομία, τις επενδύσεις, την επιχειρηματικότητα αλλά και τις γεωπολιτικές εξελίξεις.
 
Το Επιμελητήριό μας στο πλαίσιο των δράσεων διασύνδεσης της επιχειρηματικής αγοράς με τα Πανεπιστήμια, δίνει τη δυνατότητα σε φοιτητές να παρακολουθήσουν δωρεάν τις εργασίες του συνεδρίου. Πέραν της ενημέρωσης και των ερεθισμάτων που θα λάβουν οι σπουδαστές κατά το διήμερο σε αυτό το επιχειρηματικό περιβάλλον, προβλέπεται και η παροχή πιστοποιητικών παρακολούθησης. 
 
Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα κατόπιν συνεννόησης μεταξύ καθηγητών και Επιμελητηρίου να εκπονηθεί εργασία σχετική με τη θεματολογία και τα συμπεράσματα του συνεδρίου, η οποία στη συνέχεια θα δημοσιευτεί στα social media και στο site του Επιμελητηρίου μας. 
 
Επισυνάπτεται η ατζέντα του συνεδρίου. Σας παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας, να μας ενημερώσετε στέλνοντας το ονοματεπώνυμό σας, την κατεύθυνση σπουδών σας, το πανεπιστήμιο και για το εάν θα παρακολουθήσετε όλο το συνέδριο ή κάποια sessions μόνο και ποια, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες προβλέψεις από εμάς. 
Η αποστολή των στοιχείων για το διήμερο summit θα πρέπει να γίνει στο email f.paneta@amcham.gr έως την Παρασκευή 1/12.