FOSTERING WOMEN’S ENTREPRENEURSHIP & EMPLOYABILITY IN THE DIGITAL BUSINESS

538

Αίτηση συμμετοχής ωφελούμενων γυναικών στο πρόγραμμα “Fostering women’s entrepreneurship & employability in the digital business”

Εάν είσαι, ή αισθάνεσαι γυναίκα, έχεις μια επιχειρηματική ιδέα, και χρειάζεσαι τη σωστή καθοδήγηση για να την πραγματοποιήσεις, τώρα είναι η στιγμή να κυνηγήσεις τα όνειρά σου.

Το πρόγραμμά “Fostering women’s entrepreneurship & employability in the digital business”, με το ακρώνυμο ADA, παρέχει δωρεάν, σύγχρονη εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση και συμβουλευτική υποστήριξη από ένα διευρωπαϊκό δίκτυο πανεπιστημιακών, συμβούλων επιχειρήσεων, μεντόρων, ειδικών σε θέματα ΤΠΕ και επιχειρηματιών.

Το διάστημα από 19 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί, διαδικτυακά, το 2ο πιλοτικό πρόγραμμα ασύγχρονης εκπαίδευσης στο πλαίσιο του έργου.

Έλα να εξερευνήσουμε μαζί τον κόσμο και τις δυνατότητες της γυναικείας επιχειρηματικότητας, να σχεδιάσουμε το επιχειρηματικό σου μοντέλο και να γίνεις μέλος μιας ευρωπαϊκής κοινότητας που προάγει την επιχειρηματικότητα.

Επισκέψου τον ιστότοπο του ADA για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τους φορείς που το υλοποιούν και το υποστηρίζουν (http://www.ada-project.eu/ ) και κάνε την εγγραφή σου στον παρακάτω σύνδεσμο: https://womenindt.eu/login/

Contact

For more information about the call, get in touch through the following addresses:

customerservice@stratigon.gr

ADA_Call_For_Mentees