ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ – CYBERNO AMKE

913
Προσοχή: Έρχεται η ευκαιρία που περιμένατε για να εξερευνήσετε την Ευρώπη, να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να προωθήσετε τον εναλλακτικό και βιώσιμο τουρισμό. Το πρόγραμμα ERASMUS+ WAST (https://www.wastcommunity.eu/) σας καλεί για αυτό το σκοπό. Όλα τα έξοδα καλύπτονται και η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στο Τορίνο της Ιταλίας και θα διαρκέσει 5 ημέρες.
Ανακαλύψτε τα μυστικά της εναλλακτικής και βιώσιμης τουριστικής πρακτικής στην καρδιά της Ευρώπης. Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης μας, θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τα ψηφιακά εργαλεία του προγράμματος (μία πρωτοποριακή εκπαιδευτική πλατφόρμα που παρέχει πλήρη πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό για τον εναλλακτικό και βιώσιμο τουρισμό, διαδραστικούς χάρτες με τοποθεσίες για τον εναλλακτικό και βιώσιμο τουρισμό και μία πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για να επικοινωνήσετε με ειδικούς από όλη την Ευρώπη) καθώς και να γνωρίσετε μία από τις ιστορικές πόλεις της Ιταλίας.
Μην αφήσετε αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη! Ζήστε την απίστευτη αυτή εκπαιδευτική εμπειρία και απογειώστε την καριέρα σας στον τουρισμό. Στείλε μας τώρα ένα σύντομο βιογραφικό για τη συμμετοχή σου στην εκπαίδευση του έργου WAST, στο email info@cyberno.org.
Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας κάνουμε τη διαφορά στον τομέα του τουρισμού. Ανακαλύψτε την Ευρώπη με έναν νέο, βιώσιμο και εναλλακτικό τρόπο. Ελάτε μαζί μας σε αυτήν την αξέχαστη περιπέτεια!