BUSINESS WEEK 2023

716

Business Week 2023 | The Future of Business: How to deal with the upcoming challenges

Το ΜΒA’s Society σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς διοργανώνουν και φέτος το συνέδριο-θεσμό της επιχειρηματικότητας. Σας προσκαλούμε στο Business Week 2023: The Future of Business: How to deal with the upcoming challenges, που θα διεξαχθεί στις 15 –19 Μαΐου στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πειραιώς, και ώρες 18:00 – 21:30.

Το Business Week είναι ένα ετήσιο συνέδριο που διοργανώνεται από το ΜΒA’s Society την κοινότητα των εν ενεργεία φοιτητών και των αποφοίτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Σε μια εβδομάδα αφιερωμένη στην επιχειρηματικότητα, τις επιχειρήσεις, και τις πρακτικές διοίκησής τους, στελέχη από κορυφαίες εταιρείες σε ένα ευρύ φάσμα τομέων της αγοράς συγκεντρώνονται στο Business Week 2023 με σκοπό να παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες για το μέλλον στον επιχειρηματικό κόσμο και τις προκλήσεις που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι επιχειρήσεις.

To MBA’s Society σε προσκαλεί στο Business Week 2023, σε ένα Συνέδριο όπου:

  • Η παρακολούθηση του είναι ανοιχτή και δωρεάν προς όλους, αρκεί να κλείσεις άμεσα τη θέση σου στο αμφιθέατρο! Δείτε το link παρακάτω.
  • Πραγματοποιείται στην Αίθουσα Συνεδριάσεων, Πορτοκαλί Αμφιθέατρο, Πανεπιστήμιο Πειραιώς
  • Το Συνέδριο είναι ανοιχτό και απευθύνεται σε όποιον θέλει να το παρακολουθήσει, και όχι μόνο στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς
  • Μετά το πέρας του Συνεδρίου οι εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης

Με εστίαση στο μέλλον και τις προκλήσεις της αγοράς, το συνέδριο παρουσιάζεται ως μοναδική εμπειρία για τους συμμετέχοντες, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να αντλήσουν πληροφορίες από ανθρώπους της αγοράς, να ανταλλάξουν ιδέες με διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων και να χαράξουν τα μελλοντικά τους πλάνα σε θέματα στρατηγικής & ανάπτυξης των επιχειρήσεων σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό τοπίο.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Business Week 2023, και να μη χάσετε την ευκαιρία να μάθετε τις τελευταίες τάσεις του επιχειρηματικού κόσμου, να συνομιλήσετε με στελέχη επιχειρήσεων και να διευρύνετε το επαγγελματικό σας δίκτυο.

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει και σας προτείνουμε να εξασφαλίσετε έγκαιρα τη θέση σας, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο: Business Week 2023

Για περισσότερες πληροφορίες και συνεχείς ανακοινώσεις σχετικά με την Agenda, τους ομιλητές και τις επιχειρήσεις του Business Week 2023, επισκεφτείτε τη σελίδα του MBA’s Society: MBA’s Society University of Piraeus

Business_Week_2023-Conference_Invitation

Business_Week_2023-Conference-Agenda