JUMP-START YOUR AUDIT CAREER IN BANKING AT KPMG

255

Το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς σε συνεργασία με την KPMG και το Finance Club Unipi διοργανώνει παρουσίαση με θέμα «Jump-start your Audit Career in Banking at KPMG».

Έμπειρα στελέχη της KPMG παρέχουν υπεύθυνη επαγγελματική καθοδήγηση για το επάγγελμα του Ορκωτού Ελεγκτή στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς, στους μελλοντικούς Ασκούμενους Ορκωτούς Ελεγκτές της KPMG. Στην KPMG οραματιζόμαστε την ενδυνάμωση του κύρους του Ελεγκτικού Επαγγέλματος στην Ελλάδα προσφέροντας τη γνώση μας στην ακαδημαϊκή κοινότητα την οποία υπηρετούμε. Οι Ορκωτοί Ελεγκτές της KPMG μετατρέπονται σε μέντορες, χρησιμοποιούν την τεχνική του story-telling με στόχο να ενημερώσουν και να εμπνεύσουν τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Μην χάσεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τους Ορκωτούς μας Ελεγκτές και να ενημερωθείς για τις ευκαιρίες εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας στην ομάδα της KPMG την Τρίτη 9 Μαΐου 2023, 14:00-16:00, αίθουσ Συνεδρίων (πορτοκαλί αμφιθέατρο)!

Για τον καλύτερο προγραμματισμό της εκδήλωσης, παρακαλούμε δήλωσε τη συμμετοχή σου εδώ: https://forms.gle/WpR9ZTp5UxRgV4248