ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΦΙΜ

531

Ενδιαφέρεστε για μια θέση πρακτικής άσκησης στη σημαντικότερη φιλελεύθερη δεξαμενή σκέψης στην Ελλάδα;

Κάντε αίτηση τώρα!

Τα προγράμματα πρακτικής άσκησης του ΚΕΦίΜ απευθύνονται:

Τα προγράμματα εθελοντικής πρακτικής άσκησης απευθύντονται σε όλους τους ενδιαφερόμενους ενεργούς φοιτητές ή πτυχιούχους.

Σε ποιους τομείς μπορείτε να απασχοληθείτε;

Το ΚΕΦίΜ προσφέρει θέσεις πρακτικής άσκησης, ενδεικτικά, στους τομείς Διοίκησης, Fundraising, Έρευνας και Ανάπτυξης, Δημοσίων Σχέσεων, Επικοινωνίας και Marketing, Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και άλλους.

Τι περιλαμβάνει η πρακτική άσκηση στο ΚΕΦίΜ;

Γίνετε μέλος της ομάδας μας, ενταχθείτε σε ένα δημιουργικό περιβάλλον εργασίας και απασχοληθείτε σε τομείς του ενδιαφέροντός σας προωθώντας τις ιδέες της ελευθερίας. Η πρακτική άσκηση στο ΚΕΦίΜ θα σας δώσει την ευκαιρία να καταπιαστείτε με σημαντικά projects, να εξοικειωθείτε με νέα εργαλεία και μεθόδους εργασίας και να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Στο ΚΕΦίΜ εργαζόμαστε με πάθος, δυναμισμό και ομαδικότητα.

Πέρα από την πρώτη ένταξή σας στην αγορά εργασίας, μας ενδιαφέρει και η προσωπική σας καλλιέργεια και εξέλιξη. Για αυτό, παράλληλα με την πρακτική, έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε συζητήσεις πολιτικού, κοινωνικού και φιλοσοφικού περιεχομένου με εμπειρογνώμονες, ακαδημαϊκούς του φιλελεύθερου χώρου και να επισκεφτείτε τη Βουλή και ενδιαφέροντες πολιτιστικούς χώρους και μουσεία. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να συμμετέχετε στα μεγάλα εκπαιδευτικά προγράμματα του οργανισμού όπως η Φιλελεύθερη Ακαδημία και η Φιλελεύθερη Βιβλιοθήκη.

Θέλετε να κάνετε αίτηση για μια θέση πρακτικής άσκησης;

Συμπληρώστε την αίτηση πρακτικής άσκησης. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο: internship@kefim.org

Πώς αξιολογούμε τις αιτήσεις;

Εφόσον συμπληρώσετε την αίτηση πρακτικής άσκησης και μας αποστείλετε το βιογραφικό σας, αξιολογούμε την αίτησή σας και άμεσα σας καλούμε σε μια συνάντηση γνωριμίας. Στη συνάντηση γνωριμίας θα συζητήσουμε το βιογραφικό, τις εμπειρίες σας και το ενδιαφέρον σας για την πρακτική άσκηση. Μας ενδιαφέρει να σας γνωρίσουμε καλύτερα, να μάθουμε τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά σας, ώστε να διαπιστώσουμε τι θα σας ωφελήσει περισσότερο κατά την πρακτική. Θα απαντήσουμε σε όποιες απορίες τυχόν έχετε σχετικά με τις δραστηριότητες του οργανισμού, το περιβάλλον εργασίας αλλά και τα εργαλεία δουλειάς που χρησιμοποιούμε.

Μετά τη συνάντησή μας, αξιολογούμε σε δεύτερο βαθμό την αίτησή σας με αξιοκρατικά κριτήρια και με σεβασμό στη διαφορετικότητα. Αποφασίζουμε σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του οργανισμού.

Εφόσον επιλεχθείτε για μία θέση πρακτικής άσκησης στο ΚΕΦίΜ, επικοινωνούμε άμεσα μαζί σας για να ορίσουμε την έναρξη και το χρονικό διάστημα της πρακτικής σας.

Πρακτική Άσκηση στο ΚΕΦίΜ