Unilever Future Leaders Programme

513

Το Unilever Future Leaders Programme καλεί όλους τους επίδοξους Game-Changers να δηλώσουν συμμετοχή!

Η Unilever, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των καταναλωτικών αγαθών, ανακοινώνει την έναρξη, και αυτή τη χρονιά, του προγράμματος Unilever Future Leaders Programme στην Ελλάδα που στόχο έχει να δώσει τη δυνατότητα σε νέους πτυχιούχους να εργαστούν στην εταιρεία, να εκτεθούν σε διαφορετικούς ρόλους και να αναπτύξουν ικανότητες ώστε να εξελιχθούν στην επόμενη γενιά ηγετών της Unilever.

Το Unilever Future Leaders Programme είναι μια μοναδική ευκαιρία για άτομα με υψηλές προοπτικές να γνωρίσουν διάφορους τομείς της επιχείρησης, να εργαστούν σε πραγματικά projects για κορυφαία brands όπως τα Dove, Axe, Ultrex, ΑΙΜ, Skip, Klinex, Cif, Hellmann’s, Knorr, Algida, Ben & Jerry’s, ΕΒΓΑ, Magic κ.ά. και να λάβουν καθοδήγηση από τα κορυφαία στελέχη της Unilever Hellas. Στο πρόγραμμα μπορούν να λάβουν μέρος νέοι απόφοιτοι και επαγγελματίες με μικρή εργασιακή εμπειρία.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε συναρπαστικά projects και να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία σε τομείς όπως το marketing, οι πωλήσεις και το finance, μέσα από πραγματικούς ρόλους και rotation που θα πραγματοποιείται ώστε τα άτομα να αποκτήσουν σφαιρική γνώση του τομέα που έχουν επιλέξει.

Η Unilever δεσμεύεται, παγκοσμίως, να προσφέρει τις απαραίτητες δεξιότητες σε πάνω από 10εκ. νέους και νέες και αυτό το πρόγραμμα αποτελεί βασικό μέρος αυτής της δέσμευσης.

Αν είστε έτοιμοι να πάτε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο και να ενταχθείτε σε μια εταιρεία που επιδιώκει να έχει θετικό αντίκτυπο στον κόσμο, κάντε τώρα αίτηση για το Unilever Future Leaders Programme.

Τι περιμένεις λοιπόν; Κάνε αίτηση τώρα και γίνε μέρος της αποστολής της Unilever. Για περισσότερες πληροφορίες και για να υποβάλετε αίτηση, μπείτε εδώ.