GEP LIFEGUARD ACADEMY

378

GEP Lifeguard Academy

Η GEP είναι η κορυφαία εταιρεία στον χώρο της Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία στην Ελλάδα, παρέχοντας τις υπηρεσίες μας σε περισσότερες από 2.500 εταιρείες και 250.000 υπαλλήλους σε όλη την Ελλάδα. Όραμα της διοίκησης και των εργαζομένων της GEP, είναι να γίνει η κουλτούρα Υγείας & Ασφάλειας, πυλώνας ευημερίας και βιώσιμης ανάπτυξης, για κάθε οργανισμό, για κάθε εργαζόμενο, για κάθε άνθρωπο.

Το πάθος μας για ανάπτυξη και εξέλιξη, μας οδηγεί σε μια συνεχή έρευνα ταλαντούχων ανθρώπων που μπορούν να ενισχύσουν την αποστολή της εταιρείας μας, να εφαρμόσουν τη στρατηγική μας και να ταιριάζουν με το θετικό και ανθρωποκεντρικό εταιρικό προφίλ μας.

 

Η GEP έχει δημιουργήσει την Ακαδημία Ναυαγοσωστικής, προσδοκώντας να προσφέρει ένα υψήλο επίπεδο εκπαίδευσης σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν πιστοποιημένες γνώσεις ναυαγοσωστικής.

Σκοπός της είναι η διατήρηση ενός υψήλου επιπέδου υγείας και ασφάλειας σε κάθε κολυμβητική εγκατάσταση, μέσω της άρτιας κι ολοκληρωμένης εκπαίδευσης των ατόμων αλλά και της παροχής εξειδικευμένων υπηρεσίων κι εξοπλισμού για την πρόληψη και μείωση ατυχημάτων.

Αν έχεις κι εσύ τις βασικές γνώσεις κολύμβησης και αγαπάς το υγρό στοιχείο γίνε μέλος της ομάδας της GEP Lifeguard Academy για να δεις από κοντά τον κόσμο της ναυαγοσωστικής.

Έναν κόσμο που κάθε χρόνο σώζει ζωές. Έναν κόσμο που μέσα από το αποτύπωμά του προσφέρει χαμόγελα και ασφάλεια. Έναν κόσμο που μπορεί να βασίζεται πάνω σου.

Η GEP Lifeguard Academy σου προσφέρει δωρέαν εκπαίδευση και μελλοντική αξιοποίησή σου στο χώρο της Ναυαγοσωστικής.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Sofia Manali

Talent Acquisition Coordinator

HR Department

GEP

manali@gepgroup.gr