1ST PIRAEUS CONFERENCE: ANALYTICS AND LEADERSHIP IN BANKING, FINANCE AND INSURANCE

419

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο συνέδριο “1st Piraeus Conference: Analytics and Leadership in Banking, Finance and Insurance”, 23-24 Σεπτεμβρίου 2022, στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, αίθουσα Συνεδρίων.

Το Συνέδριο παρέχεται δωρεάν και απευθύνεται τόσο σε μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και φοιτητές, όσο και σε στελέχη του Τραπεζικού χώρου, χρηματιστηριακών εταιρειών, εταιρειών διαχείρισης χαρτοφυλακίου, εταιρειών συμβούλων, ασφαλιστικών εταιρειών και ασφαλιστικών ταμείων.

Στόχος του συνεδρίου είναι η ανάδειξη της ολοένα αυξανόμενης βαρύτητας της πληροφορίας που προκύπτει από τη διύλιση των διαθέσιμων δεδομένων στη διαδικασία λήψης σημαντικών αποφάσεων στους τομείς της Τραπεζικής, της Χρηματοοικονομικής και της Ασφάλισης. Ταυτόχρονα, το συνέδριο στοχεύει να φέρει κοντά την ακαδημαϊκή με την επαγγελματική κοινότητα που δραστηριοποιούνται σε αυτούς τους κλάδους, πάντα με καταλύτη τις τεχνολογίες και διαδικασίες που αφορούν στην αξιοποίηση των δεδομένων.

Το συνέδριο διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

https://bankfin.unipi.gr/analytics-and-leadership-in-banking-finance-and-insurance

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά!