RISE MANAGEMENT TRAINEE PROGRAMME

670

ΕΜΠΝΕΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ

Εδώ και 31 χρόνια μέσα από το Rise Management Trainee Programme χτίζουμε το μέλλον δίνοντας τη δυνατότητα σε νέους σαν και εσένα να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους πορεία στην καρδιά μιας εταιρείας 1.500 ανθρώπων. Περισσότεροι από 150 νέοι απόφοιτοι του προγράμματος έχουν σταδιοδρομήσει  στην εταιρεία μας, αναλαμβάνοντας υψηλόβαθμες θέσεις.

Κάνε κι εσύ το πρώτο βήμα για την καριέρα σου μαζί μας, στην Ελλάδα ή την Κύπρο, ανάπτυξε το ταλέντο σου και γίνε μέλος μιας εταιρείας που εμπνέει με τα προϊόντα της, επενδύει στους ανθρώπους της και προσφέρει μια επιτυχημένη σταδιοδρομία.

Η συνταγή της επιτυχίας μας είναι η θετική ενέργεια, η ομαδικότητα, η αυθεντικότητα, η δίψα για μάθηση και κυρίως το πάθος να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι.

Ο φετινός κύκλος αιτήσεων θα ανοίξει τον Μάιο.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΙΔΑΝΙΚΟΥ MANAGEMENT TRAINEE?

Αναζητούμε νέους επαγγελματίες, οι οποίοι να διαθέτουν 0-4 χρόνια εμπειρίας αλλά και τις παρακάτω δεξιότητες:

 ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΣΗ

Ως  Management Trainee απολαμβάνεις τις νέες εμπειρίες, μαθαίνεις γρήγορα και επιθυμείς να εξελιχθείς, είσαι ανοιχτός/η να μάθεις από την ομάδα και τους συναδέλφους σου και να συνεργαστείς για να πετύχετε περισσότερα!

ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Θέλεις να αφήσεις το σημάδι σου και να προκαλέσεις τον εαυτό σου εμπνέοντας τους άλλους; Ο στόχος σου είναι να αξιοποιείς την αυθεντικότητά σου και παράλληλα να αναπτύσσεις τις ηγετικές σου ικανότητες; Τότε σε θέλουμε στην ομάδα μας!

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ PROBLEM SOLVING

Τι σημαίνει αυτό; Πως είσαι ενθουσιώδης, με κίνητρο για σύνθετες, διαφορετικές εργασίες και έχεις πάθος να ολοκληρώνεις με επιτυχία ό,τι αναλαμβάνεις, για να απολαύσεις τα αποτελέσματα.

Περισσότερες πληροφορίες

https://gr.coca-colahellenic.com/gr/working-with-us/rise-management-trainee