ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΚτΠ Μ.Α.Ε. ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚτΠ Α.Ε. ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ»

441

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΚτΠ Μ.Α.Ε. ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚτΠ Α.Ε. ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ».

Η Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε. (ΚτΠ Μ.Α.Ε.) αποτελεί βάσει του νομοθετικού πλαισίου ίδρυσης και λειτουργίας της, (αρ.24 Ν.2860/2000 και άρθρο 32 παρ.2 Ν.3614/2007 όπως ισχύουν), ανώνυμη εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που συστάθηκε με την υπ’ αριθμ. 10071 (ΦΕΚ Β ́ 324/27.03.2001) κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει και λειτουργεί χάριν του δημοσίου συμφέροντος. Έχει ως κύρια αποστολή την ανάπτυξη δράσεων και την υποστήριξη αρμοδίων φορέων για τη βελτίωση της διοικητικής ικανότητας της δημόσιας διοίκησης, την εκτέλεση και διαχείριση έργων στους τομείς της πληροφορικής, ηλεκτρονικών επικοινωνιών και νέων τεχνολογιών για τη δημόσια διοίκηση, την εκτέλεση δράσεων κρατικών ενισχύσεων και τη συλλογή και επεξεργασία ποιοτικών και ποσοτικών στοιχείων για τα θέματα που σχετίζονται με την πρόοδο της Ελλάδας σε θέματα κοινωνίας της πληροφορίας και ψηφιακής σύγκλισης στους τομείς των τεχνολογιών πληροφορικής και ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

ΨΗΦΙΑΚΟΣ-ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ_8798_23_05_2022