ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΩΡΕΑΝ WEBINAR ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΓΙΑ PROJECT, PROGRAM & PORTFOLIO MANAGEMENT

2538

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δωρεάν Webinar για τις

Μεθοδολογίες της ΕΕ για Project, Program & Portfolio Management

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022, 19.00 – 21.00

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με την PM² Alliance διοργανώνει ένα δωρεάν webinar αφιερωμένο στην Διαχείριση Έργων και τις μεθοδολογίες της ΕΕ με βάση το μοντέλο PM2.

Το PM² είναι μια Μεθοδολογία διαχείρισης έργων που αναπτύχθηκε και υποστηρίχθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Σκοπός του είναι να δοθεί η δυνατότητα στις ομάδες έργων να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τα έργα τους και να παρέχουν λύσεις και οφέλη στις οργανώσεις και τους ενδιαφερόμενους φορείς.

Στο webinar θα παρουσιάζουμε το μοντέλο PM2, τις επιμέρους μεθοδολογίες για Διαχείριση Projects, Programs & Portfolios Έργων, παραδείγματα εφαρμογής και καλές πρακτικές από έργα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αλλά και από τον ιδιωτικό τομέα. Επιπλέον οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν και τις πιστοποιήσεις και λύσουν οποιαδήποτε απορία τους σε σχέση με την απόκτησή τους.

Ο εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Νίκος Κουρουνάκης, ιδρυτικό μέλος και chairman της PM² Alliance, με πολυετή εργασιακή εμπειρία στη διαχείριση έργων, σε επιχειρήσεις και start-ups και co-author των εγχειριδίων PM² Methodology, Agile PM² Guide και του PfM² Portfolio Management Guide.

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε project managers, program & portfolio Managers, PMO officers ιδιωτικού/δημόσιου τομέα, συμβούλους και υπεύθυνους έργων διαχειριστικών αρχών και όσους εργάζονται στο ευρύτερο πλαίσιο των συγχρηματοδοτούμενων έργων.

Συνιστάται επίσης σε φοιτητές και απόφοιτους σχολών ανεξαρτήτως κλάδου, οι οποίοι αναζητούν μια επαγγελματική πιστοποίηση με διεθνή αναγνώριση, διαθέσιμη σε πληθώρα κλάδους εργασία, με την οποία θα μπορούν έπειτα να διεκδικήσουν εργασία ως διαχειριστές έργων.

Το webinar είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί μέσω τις πλατφόρμας Zoom.

Προεγγραφή απαραίτητη

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ελληνοαμερικανική Ένωση,
210-3680911, training@hau.gr