ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΝΕΑΣ ΘΕΣΗΣ 2 – ΚΔΕΠ ΔΕΗ

486

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού προγράμματος “rEsilient and seLf-healed EleCTRical pOwer Nanogrid” και ακρωνύμιο ”ELECTRON” – Grant Agreement No 101021936, το οποίο έχει ενταχθεί στη Δράση HORIZON 2020, η Διεύθυνση Κέντρου Καινοτομίας (ΔKK) της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) Α.Ε.

Προκηρύσσει

την πλήρωση μίας (1) θέσης έκτακτου ερευνητικού προσωπικού διάρκειας ενός (1) έτους από την υπογραφή της σύμβασης, που  θα  απασχοληθεί στη ΔΚΚ, μέσω  σύναψης σύμβασης ανάθεσης έργου, στην οποία θα προσδιορίζεται η απασχόληση στην Πράξη.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Ο ανάδοχος αναμένεται να αναλάβει την υλοποίηση της πιλοτικής δοκιμής με τίτλο «Use Case 2: Looking ahead: Providing a Resilient Electric Vehicle Ecosystem».

Στο πλαίσιο προετοιμασίας της πιλοτικής δοκιμής «Use Case 2», ο ανάδοχος θα πρέπει να συντονίσει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για τη διάθεση υποδομής σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (Electric Vehicle Charging Stations – EVCS), αξιοποιώντας τους πόρους της Εταιρείας. Πρόσθετα, θα υλοποιήσει εξειδικευμένες κυβερνοεπιθέσεις, όπως περιγράφονται στα αντίστοιχα παραδοτέα, με σκοπό την αξιολόγηση του συστήματος «ELECTRON», που αναπτύσσεται στο έργο, ως προς τον εντοπισμό και αποτροπή κυβερνοεπιθέσεων που στοχεύουν συστήματα EVCS. Τέλος, ο ανάδοχος θα συντάσσει έγγραφες αναφορές σχετικά με την πρόοδο και τα αποτελέσματα των πιλοτικών δοκιμών που θα χρησιμοποιηθούν στα παραδοτέα του έργου.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο «ELECTRON» είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα CORDIS: https://cordis.europa.eu/project/id/101021936.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Η διάρκεια της σύμβασης είναι ένα (1) έτος από την ημερομηνία υπογραφής της με δυνατότητα παράτασης έως τη λήξη του έργου (επί του παρόντος, έως 30/09/2024).

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΑΕΙ) πενταετούς φοίτησης ή Πτυχίο τμήματος Πληροφορικής ή Πληροφορικής και Επικοινωνιών ή Επιστήμης Υπολογιστών ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΑΕΙ της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος Σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.
  • Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
  • Τουλάχιστον 1 έτος εμπειρία σε ερευνητικά προγράμματα συναφούς αντικειμένου (Κυβερνοασφάλεια, Internet of Things, Software Defined Networking, Network Function Virtualisation).

Περισσότερες Πληροφορίες