AEGEAN AIRLINES | ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

2045

Η AEGEAN, η μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρία, είναι μέλος της Star Alliance από το 2010 και περήφανη κάτοχος 11 SKYTRAX World Airline βραβείων ως η «Καλύτερη περιφερειακή εταιρία στην Ευρώπη». H επιτυχία μας βασίζεται στους εργαζόμενους μας, οι οποίοι διοχετεύουν την ενέργεια και τα κίνητρά τους στον απαιτητικό κλάδο της αεροπορίας.

Η AEGEAN προσφέρει ευκαιρίες για μόνιμη απασχόληση ή πρακτική άσκηση σε τομείς που δραστηριοποιούνται για την παροχή άριστης εξυπηρέτησης.
Αναζητάμε στελέχη που θα εργάζονται στο χώρο του αεροδρομίου, στην καμπίνα του αεροπλάνου ή στο Call Center.

Εάν έχεις πάθος για την εξυπηρέτηση του πελάτη και ψάχνεις την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς τις καλές επικοινωνιακές σου δεξιότητες, στείλε μας το βιογραφικό σου μέχρι την 15/5/2022 στο humanresources@aegeanair.com, για να γίνεις μέλος της μεγάλης Ομάδας της AEGEAN.

Αναζητούμε ενθουσιώδεις, ταλαντούχους και αφοσιωμένους συνεργάτες που θα συμβάλουν στην διαμόρφωση της επόμενη μέρας της εταιρίας για τις ακόλουθες θέσεις:

Call Center Agent – στο subject του email χρειάζεται να αναγράψεις UNIPI_CCA

Pricing Analyst – στο subject του email χρειάζεται να αναγράψεις UNIPI_PA

Εναλλακτικά, μπορείς να δεις όλες τις ανοιχτές θέσεις εδώ https://www.jobs.net/jobs/aegeanair/en-gb/all-jobs/

Σε περιμένουμε να ξεκινήσεις την καριέρα σου μαζί μας και να χτίσεις το μέλλον σου στο συναρπαστικό χώρο της αεροπορίας.