OPEN CALL | Άνοιξαν οι αιτήσεις για νέo πρόγραμμα του ReGeneration!

357

Άνοιξαν οι αιτήσεις για το ReGeneration Academy 4Women In Software Quality Assurance – Testing powered by Microsoft.

Η επιτυχημένη συνεργασία της Microsoft Hellas και του ReGeneration, στο πλαίσιο του DigiYouth Initiative, συνεχίζεται για 3η συνεχόμενη φορά φέρνοντας  τρεις νέες αποκλειστικές ακαδημίες. Η πρωτοβουλία έχει ως βασικό στόχο την αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων των νέων της χώρας ενισχύοντας το επαγγελματικό τους προφίλ με αποτέλεσμα την αύξηση της απασχολησιμότητας τους και την ένταξη τους στην αγορά εργασίας στην Ελλάδα.

Στο DigiYouth Initiative 3.0 περιλαμβάνεται και η νέα εξειδικευμένη ακαδημία αποκλειστικά για γυναίκες “ReGeneration Academy 4Women In Software Quality Assurance – Testing powered by Microsoft“, η οποία επιδιώκει τη γεφύρωση του ψηφιακού φυλετικού χάσματος στους τομείς Πληροφορικής και Τεχνολογίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής μπορείτε να δείτε εδώ, ενώ μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα του ReGeneration στο info@regeneration.gr

ReGeneration

To ReGeneration είναι το μεγαλύτερο και πιο πολυσυμμετοχικό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και εκπαίδευσης που απευθύνεται σε ταλαντούχους νέους πτυχιούχους όλων των ειδικοτήτων που ενδιαφέρονται να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα και να ξεχωρίσουν στην Ελλάδα!

Σήμερα, μέσω του ReGeneration περισσότεροι από 2450 νέοι πτυχιούχοι έχουν βρει τη θέση εργασίας των ονείρων τους σε περισσότερες από 890 εταιρείες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ReGeneration, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.regeneration.gr, κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram, το LinkedIn και το Twitter.